כתף החזיר של נילי
כתף החזיר של נילי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מנה אחת מכילה 1096 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו מים, חרדל טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי, מרק ירקות צלוי חזיר של סבתא נילי, ו כתף חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, לצלייה מקורה
לשטוף את התחת ביסודיות ומפזרים תיבול מנגל של נילי על כל התחת. לעסות תיבול לבשר.
באמצעות מחבת גריל מקורה, מפזרים שבבי היקורי על החלק התחתון של מחבת וחום על חום בינוני עד שבבי מתחילים לעשן.
מוסיפים חזיר, מכסים בנייר כסף ועשן בשר במשך כשעה.
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
מניחים מחבת עשן עם בשר בתנור במשך 5 עד 6 שעות או עד הבשר מתפרק.
מגישים עם רוטב ברביקיו של נילי או מפזרים תיבול ברביקיו של נילי על בשר.
מערבבים את כל החומרים יחד.
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.