כתף חזיר במרינדה של גלן
כתף חזיר במרינדה של גלן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, אבקת שום, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-15 דקות. עם כפית נסו צלעות כבש במרינדה עם צזיקי, ארוגולה ופטה, כתף חזיר, ו טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים שום, בצל, רוטב סויה, סירופ תירס, מיץ תפוחים, רוטב ווסטרשייר, מולסה, יין, רוטב סלט בסגנון איטלקי, חומץ לבן מזוקק, אבקת שום, מלח, אבקת בצל, תיבול, פלפל אדום כתוש, מלח תיבול וסוכר חום.
ציון כתף חזיר 1/8 עד 1/4 אינץ עמוק.
מניחים בקערה עם תערובת המרינדה. להשרות לפחות 4 שעות במקרר.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
קוק מושרים כתף חזיר על הגריל מוכן 3 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית יש להגיע מינימום של 165 מעלות F (75 מעלות C). להשרות לעתים קרובות עם התערובת תוך צלייה.