כתף חזיר מעושנת איטית עם סלט כרוב נאפה ופרסקו גבינה
כתף חזיר מעושנת איטית עם כרוב כרוב נאפה וסלט פרסקו Queso נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו כרוב נאפה, חומץ תפוחים תפוחים, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 שעות. מתכונים דומים: קציצות חזיר עם רוטב שזיפים וסלט כרוב נאפה, טאקו עוף מטוגן קוריאני עם סלט מתוק, אטריות פריכות + Queso פרסקו, ו טאקו צלעות קצר Crockpot עם כרוב ליים מלוח ופרסקו Queso.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי עץ (היקורי או תפוח), ספוג במים 30 דקות
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את הקורנית, שום, בצל, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, סוכר חום, כמון, כוסברה, מיץ תפוזים, מיץ ליים, 1/2 מים וצ ' יפוטלה, ומבשלים עד שהסוכר מומס.
שים את החזיר במחבת גדולה ושופכים על המרינדה. מכסים ומקררים בין לילה.
הסר את החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול.
מחממים גריל פחם לחום עקיף ומניחים את שבבי העץ הספוגים על הגחלים.
מניחים את החזיר על הגריל, לכסות ולתת עשן עד הטמפרטורה בתוך הגריל הוא 220 מעלות F.
מוסיפים צ ' יפס לפי הצורך כדי להמשיך לעשן עד הטמפרטורה הפנימית של reaches חזיר 140 מעלות F. ואז פשוט לתת את בשר חזיר לסיים בישול עד הטמפרטורה הפנימית מגיע על 190 מעלות F. זה יכול לקחת בערך 5 שעות.
לגרוס את החזיר ומגישים את טורטיות חמות עם קצת סלט כרוב נאפה, רוטב חם, עלי כוסברה טריים פרסקו queso.
לטאטא את המיונז, חומץ, שמן וזרעי סלרי עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
להקציף בצלים הירוקים וצ ' ילי סראנו.
מניחים את הכרוב והגזר בקערה גדולה.
מוסיף את הרוטב ואת פרסקו queso, ולזרוק לשלב.