כתף חזיר צלויה איטית
כתף חזיר צלויה איטית היא מנה עיקרית המגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 509 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, ציר עוף, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר צלויה איטית, כתף חזיר ארומטית צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה איטית עם שומר וכתום.
הוראות
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את השום עם הצ ' ילי וכמה מלח ופלפל. חורים דקירה בכל צד הבשר, ואז לשפשף את תערובת הצ ' ילי לתוך הבשר, דוחף אותו לתוך החורים וכל פערים בין השרירים.
מניחים את הכתף על מתלה בדיל צלייה, ואז צולים במשך 30 דקות או עד שהעור מתחיל להתפצח, שלפוחית וחום.
יוצקים מעל חצי מיץ לימון ו 2 כף של השמן. להפחית את החום 180C / מאוורר 160c / גז 3, ולאחר מכן להשאיר את הבשר לצלות במשך כ 2 שעות. הכתף מוכנה כאשר היא רכה לחלוטין מתחת לעור הפריך. אתה יכול להגיד על ידי דרבון זה עם מזלג צלייה הבשר צריך להיות רך ולתת דרך. הניחו את הבשר בצד למנוחה.
בעוד הבשר נח, לעשות את הרוטב. להטות את כל השומן מתוך הפח קלייה, ואז למקם את הפח מעל להבה נמוכה. עצה בשאר מיץ לימון, ולאחר מכן לרחוש, גירוד כל חתיכות דביקות מהתחתית עם כף עץ.
יוצקים את המניה, ואז מביאים הכל לרתיחה. מסננים את הרוטב דרך מסננת לסיר קטן, מוסיפים את עלי אורגנו, ואז מבשלים לרגע.
מגישים לכל אדם חלק עור פריך ובשר לחתוך מחלקים שונים של הכתף.
מגישים עם מנות בצד, לראות מתכונים להלן, וכמה תפוחי אדמה חדשים חמאה.