קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

כתף חזיר צלויה בשום

כתף חזיר צלויה בשום
כתף חזיר צלויה שום היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כתף חזיר, שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו כתף חזיר צלויה בשום, כתף חזיר בגריל פחם עם עשבי תיבול טריים ושום קלוי, ו כתף חזיר משובצת שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית שום כדי להדביק עם 2 כפות מלח כשר באמצעות מרגמה ועלי או בצד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן מערבבים אורגנו, חומץ, מיץ לימון, ו 1 פלפל כף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
בשר חזיר יבש. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך כיס רחב בקצה גדול של צלי כדי להפריד את העור משומן, משאיר את העור מחובר בצדדים ועוצר לפני צלי מצטמצם לעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
הפוך 1 אינץ ' חריצים עמוקים חזיר מתחת לעור ועל כל הצדדים בשרניים, מתפתל סכין מעט להרחיב פתחים, ואז לדחוף כמה תערובת שום לתוך חריצים עם האצבעות. לשפשף כל תערובת השום הנותרת על צלי (לא עור). נגב את העור נקי, ואז לשפשף עם נשאר כפית מלח כשר (כדי לעזור לו פריך).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
להעביר חזיר זכוכית או צלחת רדוד קרמיקה לרבד, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
שים חזיר, צד עור למעלה, במחבת צלייה flameproof, השלכת המרינדה, ולהביא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
בינתיים, מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מכסים את החזיר בנייר קלף ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף וצולים 2 1/2 שעות. להשליך רדיד קלף, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים למחבת צלוי, נחשף, הוספת מים נוספים כאשר נוזל במחבת מתאדה (לבדוק על כל חצי שעה), עד העור הוא השחמה פריך בשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
העברה ללוח חיתוך או מגש, הזמנת מיצים במחבת, ולתת לעמוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בינתיים, יוצקים מיצי פאן דרך מסננת לתוך מפריד שומן או קערה להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף 3/4 כוס מים למחבת צלייה ו deglaze על ידי רותחים מעל חום בינוני גבוה (בפישוק 2 מבערים במידת הצורך), גירוד ביטים חומים, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מיצי מחבת יחד עם מספיק מים כדי להביא סה " כ 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
חותכים את העור מבשר חזיר צלוי. (אם העור אינו פריך, צלוי במחבת אפייה רדודה בתנור 246° עד פריך, כ -10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
חותכים את העור לחתיכות הגשה. משוך בשר מצלי בחתיכות באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מגישים בשר עם מיצי פאן ועור חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'