קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

כתף חזיר צלויה בשום

כתף חזיר צלויה בשום
כתף חזיר צלויה שום היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כתף חזיר, שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו כתף חזיר צלויה בשום, כתף חזיר בגריל פחם עם עשבי תיבול טריים ושום קלוי, ו כתף חזיר משובצת שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית שום כדי להדביק עם 2 כפות מלח כשר באמצעות מרגמה ועלי או בצד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן מערבבים אורגנו, חומץ, מיץ לימון, ו 1 פלפל כף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
בשר חזיר יבש. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך כיס רחב בקצה גדול של צלי כדי להפריד את העור משומן, משאיר את העור מחובר בצדדים ועוצר לפני צלי מצטמצם לעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הפוך 1 אינץ ' חריצים עמוקים חזיר מתחת לעור ועל כל הצדדים בשרניים, מתפתל סכין מעט להרחיב פתחים, ואז לדחוף כמה תערובת שום לתוך חריצים עם האצבעות. לשפשף כל תערובת השום הנותרת על צלי (לא עור). נגב את העור נקי, ואז לשפשף עם נשאר כפית מלח כשר (כדי לעזור לו פריך).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
להעביר חזיר זכוכית או צלחת רדוד קרמיקה לרבד, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
שים חזיר, צד עור למעלה, במחבת צלייה flameproof, השלכת המרינדה, ולהביא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
בינתיים, מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מכסים את החזיר בנייר קלף ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף וצולים 2 1/2 שעות. להשליך רדיד קלף, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים למחבת צלוי, נחשף, הוספת מים נוספים כאשר נוזל במחבת מתאדה (לבדוק על כל חצי שעה), עד העור הוא השחמה פריך בשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
העברה ללוח חיתוך או מגש, הזמנת מיצים במחבת, ולתת לעמוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בינתיים, יוצקים מיצי פאן דרך מסננת לתוך מפריד שומן או קערה להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף 3/4 כוס מים למחבת צלייה ו deglaze על ידי רותחים מעל חום בינוני גבוה (בפישוק 2 מבערים במידת הצורך), גירוד ביטים חומים, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מיצי מחבת יחד עם מספיק מים כדי להביא סה " כ 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
חותכים את העור מבשר חזיר צלוי. (אם העור אינו פריך, צלוי במחבת אפייה רדודה בתנור 246° עד פריך, כ -10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
חותכים את העור לחתיכות הגשה. משוך בשר מצלי בחתיכות באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
מגישים בשר עם מיצי פאן ועור חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות