כתף חזיר צלויה בשום
כתף חזיר צלויה שום היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כתף חזיר, שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו כתף חזיר צלויה בשום, כתף חזיר בגריל פחם עם עשבי תיבול טריים ושום קלוי, ו כתף חזיר משובצת שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחית שום כדי להדביק עם 2 כפות מלח כשר באמצעות מרגמה ועלי או בצד של סכין כבד גדול, ולאחר מכן מערבבים אורגנו, חומץ, מיץ לימון, ו 1 פלפל כף.
בשר חזיר יבש. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך כיס רחב בקצה גדול של צלי כדי להפריד את העור משומן, משאיר את העור מחובר בצדדים ועוצר לפני צלי מצטמצם לעצם.
הפוך 1 אינץ ' חריצים עמוקים חזיר מתחת לעור ועל כל הצדדים בשרניים, מתפתל סכין מעט להרחיב פתחים, ואז לדחוף כמה תערובת שום לתוך חריצים עם האצבעות. לשפשף כל תערובת השום הנותרת על צלי (לא עור). נגב את העור נקי, ואז לשפשף עם נשאר כפית מלח כשר (כדי לעזור לו פריך).
להעביר חזיר זכוכית או צלחת רדוד קרמיקה לרבד, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
שים חזיר, צד עור למעלה, במחבת צלייה flameproof, השלכת המרינדה, ולהביא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
בינתיים, מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
מכסים את החזיר בנייר קלף ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף וצולים 2 1/2 שעות. להשליך רדיד קלף, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים למחבת צלוי, נחשף, הוספת מים נוספים כאשר נוזל במחבת מתאדה (לבדוק על כל חצי שעה), עד העור הוא השחמה פריך בשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות יותר.
העברה ללוח חיתוך או מגש, הזמנת מיצים במחבת, ולתת לעמוד 30 דקות.
בינתיים, יוצקים מיצי פאן דרך מסננת לתוך מפריד שומן או קערה להשליך שומן.
הוסף 3/4 כוס מים למחבת צלייה ו deglaze על ידי רותחים מעל חום בינוני גבוה (בפישוק 2 מבערים במידת הצורך), גירוד ביטים חומים, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מיצי מחבת יחד עם מספיק מים כדי להביא סה " כ 1 1/2 כוסות.
חותכים את העור מבשר חזיר צלוי. (אם העור אינו פריך, צלוי במחבת אפייה רדודה בתנור 246° עד פריך, כ -10 דקות.)
חותכים את העור לחתיכות הגשה. משוך בשר מצלי בחתיכות באמצעות מזלג.
מגישים בשר עם מיצי פאן ועור חזיר.