כתף כבש צלויה ממולאת במרגוז ובצ'ארד שוויצרי
אם יש לכם שמן זית, כתף כבש, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי מרתה סטיוארט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. נסו ארוחת ערב: גרגרי חומוס קלויים ונקניקיית כבש עם Chard שוויצרי, Chard שוויצרי וריקוטה ממולאים פלפלים קלויים, ו Rack של כבש עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).