אם יש לכם פלפל, מרווה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים, בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר, שמן זית טהור, שום, שאלוט, מרווה, מלח ופלפל עד מעורבב. לשפשף תערובת על צלי, להתרכז באזורים בין צלעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים צלי למחבת צלייה. מכסים בנייר כסף ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץ
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
4
מחממים תנור ל 232°. להפוך צלי הפוך (עצמות צלעות למטה) במחבת צלייה. צולים 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל350 וצולים עד רושמים מדחום קריאה מיידית155 כאשר מוכנס 2 אינץ ' לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות), על 1/2 שעות יותר.
מוסיפים ביצים, 1/4 ציר עוף כוס, כוסברה, רוטב חריף, מלח ופלפל. אם התערובת נראית יבשה, מערבבים במלאי נוסף, לאט, עד המילוי הוא רטוב קלות. לחץ לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר. שלושים דקות לפני הסרת צלי, להעביר מלית לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים עד הזהב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כאשר צלי נעשה, להסיר מהתנור, אוהל עם נייר, ולתת לעמוד לפחות 15 דקות (זה יישאר חם 1 שעה). כאשר המילוי נעשה, תל 1/2 על מגש. הפוך צלי זקוף על גבי מלית. מלאו את מרכז הצלי עם המילוי שנותר. תחתוך בשולחן.