קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות46
מגזין

כתר צלוי של חזיר עם לחם תירס-Poblano מלית

כתר צלוי של חזיר עם לחם תירס-Poblano מלית
אם יש לכם פלפל, מרווה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים, בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, שמן זית טהור, שום, שאלוט, מרווה, מלח ופלפל עד מעורבב. לשפשף תערובת על צלי, להתרכז באזורים בין צלעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים צלי למחבת צלייה. מכסים בנייר כסף ומקררים בין לילה או עד 48 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
4
מחממים תנור ל 232°. להפוך צלי הפוך (עצמות צלעות למטה) במחבת צלייה. צולים 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל350 וצולים עד רושמים מדחום קריאה מיידית155 כאשר מוכנס 2 אינץ ' לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות), על 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים poblanos, בצל, סלרי, שום, ו מוקפץ, ערבוב, עד מתרכך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
בקערה גדולה, לשלב לחם תירס וירקות מרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים, 1/4 ציר עוף כוס, כוסברה, רוטב חריף, מלח ופלפל. אם התערובת נראית יבשה, מערבבים במלאי נוסף, לאט, עד המילוי הוא רטוב קלות. לחץ לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר. שלושים דקות לפני הסרת צלי, להעביר מלית לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד הזהב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כאשר צלי נעשה, להסיר מהתנור, אוהל עם נייר, ולתת לעמוד לפחות 15 דקות (זה יישאר חם 1 שעה). כאשר המילוי נעשה, תל 1/2 על מגש. הפוך צלי זקוף על גבי מלית. מלאו את מרכז הצלי עם המילוי שנותר. תחתוך בשולחן.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה