לא הטורטיות של סבתא שלך.
לא הטורטיות של אבואליטה שלך יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם מים, שמרים מיידיים, masa harina, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: רופה וייחה של אבואליטה, דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, ו טורטיות ארוחת בוקר.
הוראות
שים את הקמח, מאסה קרינה, סוכר, מלח, ושמרים במעבד המזון שלך מצויד הלהב הנכון עבור בצק עובד. דופק כמה פעמים כדי להפיץ את החומרים.
מוסיף את השמן, להפעיל את המעבד, ועם זה פועל, להוסיף את המים דרך צינור ההזנה מהר ככל הקמח יספוג אותו. זה צריך ליצור כדור-אם זה לא, להוסיף קצת יותר מים כדי לקבל את זה כדי ליצור שכדור מלוכד.
המשך עיבוד לעוד דקה. הבצק ירגיש מחוספס מן masa harina, אבל זה צריך גם להרגיש כמו בצק מלוכד.
שים את הבצק בשקית ניילון או בקערה קטנה מכוסה בניילון נצמד. להפריש לעלות במשך שעה. זה לא יכפיל, אבל זה יהיה גדול במידה ניכרת.
מחבת ברזל יצוק מחבת, מחבת או מחבת כבדה אחרת על הכיריים.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. מחלקים אותו ל8 חתיכות אפילו. טופס כל חתיכה לתוך כדור, ואז לשטח את הכדור הראשון לתוך דיסק.
מגלגלים אותו עם מערוך למעגל על 6-8 אינץ ' בקוטר.
מניחים את המעגל במחבת שחומם מראש ומבשלים עד שאתה רואה בועות גדולות להרכיב ואת התחתון יש השחמה כתמים - בערך דקה. תהפוך אותו ותבשל עוד 30 שניות.
הסר את הטורטייה ולכסות אותו במגבת מטבח נקייה. להמשיך לגלגל ולבשל את הטורטיות, לערום אותם ולכסות אותם כמו שאתה הולך.
מגישים אותם חמים. אתה יכול גם לחמם אותם בקצרה על מחבת חמה.