לא המקרוני והגבינה של אמא שלך.
לא המקרוני והגבינה של אמא שלך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, אבקת צ' ילי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בגמלי, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מוסיף שמן זית, וזורק פסטה עד מצופה; להפריש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. תניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים 3 כפות חמאה והקמח במחבת גדולה על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והקמח משולב, ואז מקציפים לאט בחלב. מערבבים בגבינת פונטינה, גבינת צ 'דר חדה, גבינת צ' דר לבנה, וגבינת פרמזן 1/4 כוס; מבשלים, מטגנים כל הזמן, עד שהגבינה נמסה והרוטב מתעבה, כ -5 דקות. מתבלים בפפריקה, אגוז מוסקט, אבקת שום, קינמון ואבקת צ ' ילי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מערבבים את הפסטה והבשר, ומעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה.
שלב 2 כפות חמאה, פירורי לחם, ואת הנותרים 2 כפות פרמזן בקערה.
מפזרים תערובת על הפסטה בתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 12 דקות, ולאחר מכן להגדיר את התנור על צלייה. צלוי עד השחמה קלה, כ -3 דקות נוספות.