לא לאפות ברים אלביס
אם יש לך על 20 דקות לבלות במטבח, לא לאפות ברים אלביס יכול להיות מדהים טבעוני וללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכסה 2% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים, מתכון זה יכול להיחשב לא כל כך בריא. מתאים ל-16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי ohsheglows.com. מתכונים דומים: לא לאפות ברים אלביס, ברים ללא אפייה, ו אין חטיפי גרנולה אופים.
הוראות
קו מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם שתי חתיכות של נייר קלף, אחד הולך לכל כיוון. זה עושה את זה קל להרים את הסורגים מאוחר יותר.
מוסיפים את השקדים למעבד מזון ומעבדים עד שנוצר פירור דק, מעט גדול יותר מחול. עכשיו להוסיף את שאר מרכיבי הקרום ואת התהליך עד התערובת מגיע יחד, גירוד בצד של הקערה לפי הצורך. התערובת צריכה להיות מעט דביק צריך להישאר יחד כאשר לחוץ עם האצבעות. אם זה לא, להוסיף התזה קטנה מאוד של מים ולעבד שוב במשך כמה שניות.
לזרוק את תערובת הקרום למחבת מוכנה. להחליק באופן שווה ולאחר מכן לחץ למטה בחוזקה ובאופן שווה לתוך המחבת. אתה יכול להרטיב קלות את האצבעות שלך אם הקרום נדבק אליהם. השתמש רולר מאפה לגלגל אותו חלק מאוד, דוחס אותו ככל האפשר.
מניחים במקפיא בזמן שאתה מכין את השכבה האמצעית.
שכבה אמצעית: לתת את קערת המעבד שטיפה מהירה.
מוסיפים את כל מרכיבי השכבה האמצעית למעבד ומעבדים עד לקבלת חלקה.
הסר את הקרום מהמקפיא ושופכים את השכבה האמצעית על גבי. חלק החוצה. חזור למקפיא לפחות 1-1. 5 שעות כדי להגדיר, עד השכבה האמצעית היא חזקה מאוד למגע.
טפטוף שוקולד: כאשר השכבה האמצעית היא מוצקה לחלוטין, להכין את ציפוי. בסיר קטן מחממים את השוקולד ושמן הקוקוס על החום הנמוך ביותר, ערבוב לשלב. כאשר מחצית השבבים נמסו, להסיר את הסיר מן החום ומערבבים עד נמס לחלוטין.
הסר את הסורגים מהמקפיא. הרם לוח מתוך המחבת וחתוך לריבועים.
פרוש את הריבועים על צלחת מרופדת בנייר קלף.
טפטוף על השוקולד המומס והחזר ברים למקפיא עד שהשוקולד מוצק והברים מוצקים.
ליהנות ברים אלה קפואים, ישר מהמקפיא. הם נמסים מהר מאוד אז אני לא מציע להשאיר אותם בחוץ במשך יותר מכמה דקות. לעטוף שאריות ולאחסן במקפיא.