קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך

לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. אם יש לך סוכר של ממתקים, חלבונים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו לא תערובת המפלגה הרגילה שלך.

הוראות

1
להביא על 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול. במיקסר מצויד מצורף מקצף, לטאטא את הביצים והסוכר יחד עד צהוב בהיר מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף במיץ לימון גרידת לימון. הנח את קערת הערבוב בסיר עם בסיס הקערה מעל המים הבוערים (יוצקים חלק מהמים במידת הצורך.) לבשל, לטאטא מדי פעם, עד התערובת היא עבה פודינג כמו, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר את הקערה מהחום ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו מגניב, לכסות, ומקרר לילה. לסחוט טיפת מרנג על כל אחד 8 צלחות ולחץ על משולש פילו אחד על זה. כפית כף גדושה של לימון curd במרכז, ואז צינור על כמה מרנג. במידת האפשר, בראון מרנג עם מבער.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
5
מניחים עוד משולש פילו על גבי וחוזר חלילה, ציפוי עם משולש פילו הסופי.
6
מקשטים עם sprig מנטה,אבק של אבקת סוכר, פירה פטל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
במערבל מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד) וקערה יבשה נקייה, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים להצליף עד נוקשה ומבריק, כ -30 שניות יותר. מרנג כפית בעדינות לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת גיליון גדולה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים גיליון 1 של פילו על המחבת ומברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות של הסוכר ולאחר מכן מניחים גיליון אחר של פילו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים סוכר, להניח גיליון אחר של פילו על גבי, ומברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים סוכר. חזור על מחבת גיליון אחרת עם 3 גיליונות הנותרים של פילו, חמאה, וסוכר. אתה צריך 2 ערימות של בצק פילו, כל 3 סדינים עבים. עם קצה של סכין חדה, לחתוך כל ערימה לתוך 12 משולשים. מכסים את שתי הערימות בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים את אחד המחבתות על גבי אחרים כדי משקל אותו. לאחר מכן מניחים מחבת סדין ריקה נוספת על החלק העליון מאוד (זה כדי לשמור על פילו מ buckling במהלך האפייה).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
אופים 10 עד 12 דקות, עד פילו הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר את כל ערימת מחבתות גיליון ולתת מגניב (לא להתיר את המחבתות).