לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. אם יש לך סוכר של ממתקים, חלבונים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו לא תערובת המפלגה הרגילה שלך.
הוראות
להביא על 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול. במיקסר מצויד מצורף מקצף, לטאטא את הביצים והסוכר יחד עד צהוב בהיר מאוד ורך.
להקציף במיץ לימון גרידת לימון. הנח את קערת הערבוב בסיר עם בסיס הקערה מעל המים הבוערים (יוצקים חלק מהמים במידת הצורך.) לבשל, לטאטא מדי פעם, עד התערובת היא עבה פודינג כמו, על 15 דקות.
הסר את הקערה מהחום ומערבבים בחמאה.
בואו מגניב, לכסות, ומקרר לילה. לסחוט טיפת מרנג על כל אחד 8 צלחות ולחץ על משולש פילו אחד על זה. כפית כף גדושה של לימון curd במרכז, ואז צינור על כמה מרנג. במידת האפשר, בראון מרנג עם מבער.
מניחים עוד משולש פילו על גבי וחוזר חלילה, ציפוי עם משולש פילו הסופי.
מקשטים עם sprig מנטה,אבק של אבקת סוכר, פירה פטל, אם תרצה.
במערבל מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד) וקערה יבשה נקייה, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים להצליף עד נוקשה ומבריק, כ -30 שניות יותר. מרנג כפית בעדינות לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת גיליון גדולה עם נייר קלף.
מניחים גיליון 1 של פילו על המחבת ומברשת עם חמאה מומסת.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות של הסוכר ולאחר מכן מניחים גיליון אחר של פילו על גבי.
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים סוכר, להניח גיליון אחר של פילו על גבי, ומברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים סוכר. חזור על מחבת גיליון אחרת עם 3 גיליונות הנותרים של פילו, חמאה, וסוכר. אתה צריך 2 ערימות של בצק פילו, כל 3 סדינים עבים. עם קצה של סכין חדה, לחתוך כל ערימה לתוך 12 משולשים. מכסים את שתי הערימות בנייר קלף.
מניחים את אחד המחבתות על גבי אחרים כדי משקל אותו. לאחר מכן מניחים מחבת סדין ריקה נוספת על החלק העליון מאוד (זה כדי לשמור על פילו מ buckling במהלך האפייה).
אופים 10 עד 12 דקות, עד פילו הוא חום זהוב.
הסר את כל ערימת מחבתות גיליון ולתת מגניב (לא להתיר את המחבתות).