לא עוף בגריל ממוצע.
לא עוף בגריל הממוצע שלך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 334 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו לא הסלסה הממוצעת שלך, לא ג'ו המרושל הממוצע שלך, ו אן היא לא המקרוני וגבינה הממוצע שלך. (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להקל על העוף לצלות באופן שווה, להסיר את עמוד השדרה שלו. לעשות זאת על ידי הצבת השד עוף בצד למטה על משטח עבודה עם קצה הזנב מולך. עם סכין קצבים או מזמרה חסונה, חתוכה מלפנים לאחור ליד עמוד השדרה. סובב את התרנגולת כך שצוואר הקצה פונה אליך וחתך בצד השני של עמוד השדרה.
הסר את עמוד השדרה ולהשתמש בו להכנת מלאי או להשליך. להפוך את העוף מעל ולחתוך דרך עצם הזנב או עצם משאלה.
מורחים את העוף החוצה שטוח אז זה ' butterflied.'
מערבבים יחד את השמנת החמוצה, בצל אדום, שום, אורגנו, שמיר, מלח ופלפל בקערה ומתמזגים ביסודיות. בעדינות להרים את העור מן העוף להיזהר לא לנקב או לשבור את העור. כפית את תערובת שמנת חמוצה מתחת לעור, ולעסות בעדינות כדי להקל על התערובת לתוך כל תחומי העוף. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות, או בין לילה.
מחממים גריל לחום בינוני. שמן קל באח גריל, ומניחים 4 אינץ ' ממקור החום.
מברשת קלה את העוף עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים עוף על עור גריל מוכן בצד למעלה. מכסים את הגריל, ומבשלים עד הבשר הוא מוצק ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם סכין, 45-55 דקות. אין צורך להפוך את העוף.