קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

לאט לאט שעועית אפויה

לאט לאט שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה סיר קל קל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 32 . אם יש לכם בייקון, חזיר ושעועית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו לאט לאט שעועית אפויה, שעועית אפויה האיטית הטובה ביותר אי פעם, ו שעועית אפויה מבושלת איטית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר ובצל במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; יוצקים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות; מוסיפים בשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים חזיר ושעועית, שעועית, סוכר לבן, קטשופ, סוכר חום, חומץ, ועשן נוזלי לתוך תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועיתפחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועית
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.