קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

לאט לאט שעועית אפויה

לאט לאט שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה סיר קל קל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 32 . אם יש לכם בייקון, חזיר ושעועית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו לאט לאט שעועית אפויה, שעועית אפויה האיטית הטובה ביותר אי פעם, ו שעועית אפויה מבושלת איטית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר ובצל במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; יוצקים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, על 10 דקות; מוסיפים בשר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים חזיר ושעועית, שעועית, סוכר לבן, קטשופ, סוכר חום, חומץ, ועשן נוזלי לתוך תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועיתפחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועית
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.