לאכול במשך שמונה דולרים: Poule au Riz הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 931 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Poule Au Pot, Poule au Pot, ו עוף בסיר (Poule au Pot) עם תפוחי אדמה וסקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את רגלי העוף בסיר עם בצל, שום, וחלקי עוף נוספים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רגל עוף
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להוסיף 2 גבעולים פטרוזיליה, 1/4 כפית טימין מיובש, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 6 כוסות מים. להביא לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום כך המים בקושי בועות. אתה רוצה לבשל את העוף בעדינות רבה; בסיר שלי, בועות לא לשבור את פני השטח אבל ניתן לראות עולה בנחלים זעירים מאוד בתוך הנוזל. לשמור על מצב זה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את רגלי העוף לצלחת. להעלות את החום מתחת לסיר ולתת את המניה להרתיח במרץ במשך 20 עד 30 דקות; לטעום אחרי 20 דקות כדי לראות אם זה chickeny מספיק. כאשר המניה טעם טעים, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מבשלים את חצי כוס האורז ב 1 כוס של המניה. יחד עם זאת, לשים את האפונה הקפואה בסיר עם עלה חסה 1, 1/8 כפית טימין מיובש, 1/4 כפית סוכר, ו 1 פטרוזיליה sprig; לכסות ולהפוך את החום מתחת לאפונה לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1/4 כוס שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
בואו האפונה לבשל בדרך זו במשך 20 דקות (בערך באותו הזמן שנדרש כדי לבשל את האורז ולתת לו לנוח), ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
6
הסר עלי חסה, לטעום אפונה, ולהוסיף מלח ופלפל אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
כאשר רגלי העוף קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר ולהשליך את העור. משוך את כל הבשר מן העצמות; אתה צריך לקבל 7-8 אונקיות. אתה יכול להחליק את חתיכות הבשר לתוך הסיר של המניה כדי לשמור על חם ולח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בזמן שהאורז והאפונה מבשלים, מכינים את הרוטב. בחלק העליון של דוד כפול (או קערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים), לטאטא יחד את חלמון ביצה וחומץ יין לבן. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס ציר עוף, לטאטא כל הזמן. המשך לבחוש ולבשל את הרוטב על המים הבוערים עד שהוא מתעבה קצת. (בישלתי וערבבתי במשך 15 דקות ללא עיבוי רב והחלטתי לשרת את הרוטב במצבו החלק אך הרופף, שכן הוא כבר היה טעים.) טעם ותיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
(הוציאו כבד וצוואר)
למרקם חלק וניתן למריחה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מגישים את חתיכות העוף על האורז עם קערת רוטב, עדיין חם, בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מקשטים את העוף עם פטרוזיליה טחון אם אתה רוצה; הייתי יותר מדי ממהר. כדי להיות מאוד צרפתי, לשרת את האפונה כמסלול שלהם, אחרי העוף, במקום לגרום להם לחלוק צלחת. לזרוק את החסה הנותרת ועלי פטרוזיליה קצוצים גס עם ויניגרט פשוט לסלט שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים