לאכול במשך שמונה דולרים: Poule au Riz הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 931 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Poule Au Pot, Poule au Pot, ו עוף בסיר (Poule au Pot) עם תפוחי אדמה וסקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את רגלי העוף בסיר עם בצל, שום, וחלקי עוף נוספים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
רגל עוף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
להוסיף 2 גבעולים פטרוזיליה, 1/4 כפית טימין מיובש, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 6 כוסות מים. להביא לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום כך המים בקושי בועות. אתה רוצה לבשל את העוף בעדינות רבה; בסיר שלי, בועות לא לשבור את פני השטח אבל ניתן לראות עולה בנחלים זעירים מאוד בתוך הנוזל. לשמור על מצב זה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
הסר את רגלי העוף לצלחת. להעלות את החום מתחת לסיר ולתת את המניה להרתיח במרץ במשך 20 עד 30 דקות; לטעום אחרי 20 דקות כדי לראות אם זה chickeny מספיק. כאשר המניה טעם טעים, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מבשלים את חצי כוס האורז ב 1 כוס של המניה. יחד עם זאת, לשים את האפונה הקפואה בסיר עם עלה חסה 1, 1/8 כפית טימין מיובש, 1/4 כפית סוכר, ו 1 פטרוזיליה sprig; לכסות ולהפוך את החום מתחת לאפונה לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1/4 כוס שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
הסר עלי חסה, לטעום אפונה, ולהוסיף מלח ופלפל אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
כאשר רגלי העוף קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר ולהשליך את העור. משוך את כל הבשר מן העצמות; אתה צריך לקבל 7-8 אונקיות. אתה יכול להחליק את חתיכות הבשר לתוך הסיר של המניה כדי לשמור על חם ולח אם אתה רוצה.
בזמן שהאורז והאפונה מבשלים, מכינים את הרוטב. בחלק העליון של דוד כפול (או קערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים), לטאטא יחד את חלמון ביצה וחומץ יין לבן. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס ציר עוף, לטאטא כל הזמן. המשך לבחוש ולבשל את הרוטב על המים הבוערים עד שהוא מתעבה קצת. (בישלתי וערבבתי במשך 15 דקות ללא עיבוי רב והחלטתי לשרת את הרוטב במצבו החלק אך הרופף, שכן הוא כבר היה טעים.) טעם ותיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
(הוציאו כבד וצוואר)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מקשטים את העוף עם פטרוזיליה טחון אם אתה רוצה; הייתי יותר מדי ממהר. כדי להיות מאוד צרפתי, לשרת את האפונה כמסלול שלהם, אחרי העוף, במקום לגרום להם לחלוק צלחת. לזרוק את החסה הנותרת ועלי פטרוזיליה קצוצים גס עם ויניגרט פשוט לסלט שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים