לאכול במשך שמונה דולרים: אורז קוקוס ירקות Pilaf עם פלפל
אם יש לך מלח, 2 בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז ירקות Pilaf, אורז ירקות Pilaf בסיר האורז, ו פילאף אורז ירקות קל (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את האורז בכמה שינויים של מים, עד המים שנוזלים ברור.
תן לנקז בזמן שאתה מכין את שאר pilaf.
על חום גבוה, לחמם את השמן בתנור הולנדי בטוח בתנור עם מכסה. לאחר כ 1 דקה, לשים את הגרגרים לכסות עם המכסה.
בואו לבשל במשך כ 1 דקה-אתה תשמע כמה מהם popping.
מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים את הבצל. לבשל במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הגזר, קישואים, ואת סראנו. מבשלים עוד 4-5 דקות, עד שכל הירקות רכים.
מוסיפים 3 כפות של השקדים ומבשלים כ -1 דקות יותר, כדי טוסט אותם בקלילות.
מוסיפים את האורז ומערבבים כדי להפיץ אותו עם הירקות.
יוצקים את חלב הקוקוס, המים, ואת כפית המלח הנותרת. להחזיר את החום גבוה, להביא לרתיחה, לתת לו עוד מערבבים, ואז לכסות ולמקם בתנור.
אופים במשך 25 דקות, עד שהמים נספגים במלואם.
הסר מהתנור ולהשאיר קיטור, מכסה על, עוד 5 דקות.
מפזרים את הכף הנותרת של שקדים וכמה כוסברה.