לאכול במשך שמונה דולרים: מייפל-חרדל עוף אפוי ירכיים עם פלחי תפוחי אדמה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ירכיים עוף מייפל-חרדל, ירכיים עוף מייפל-חרדל, ו מייפל מעורר תיאבון-ירכיים עוף חרדל.
הוראות
בקערה גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף, לשלב את החומץ, סירופ מייפל, 1 כף שמן זית, חרדל, ½ כפית מלח, וכמה טחינה של פלפל טחון טרי.
שים את ירכי העוף בקערה וזרוק למעיל עם המרינדה.
מניחים במקרר ולתת להשרות במשך 2-3 שעות.
כאשר מוכן לאכול, מחממים את התנור ל 350 ° F.
חותכים את תפוחי האדמה ל 8 טריזים כל—6 אם הם קטנים.
מניחים אותם בתבנית קרמיקה 9 x 13 אינץ ' ולזרוק עם 1 כף שמן זית ½ כפית מלח.
אופים במשך 15 דקות, עד שהם מתחילים לבשל אבל בהחלט לא נעשה.
לחמם את הכף הנותרת של שמן על חום גבוה במחבת כבדה או בסיר גדול מספיק כדי להתאים את כל העוף.
תן לכל מרינדה עודפת לטפטף את העוף, ולאחר מכן במקום כל צד עור חתיכה למטה. מבשלים 3 דקות, עד שהעור הוא חום ויוצא מהמחבת בקלות, ואז להעיף ולבשל עוד 2-3 דקות בצד השני.
הסר את העוף מן המחבת ומניח על גבי תפוחי האדמה.
יוצקים את המרינדה ואת היין לתוך המחבת ולתת לבוא לרתיחה, גירוד התחתון של המחבת כדי לקבל את כל sucs.
יוצקים את תערובת המרינדה על העוף ותפוחי האדמה.
להפוך את טמפרטורת התנור ל 204°. צולים את העוף ותפוחי אדמה במשך 20-30 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין ואת המיצים מן העוף לרוץ ברור. (אם אתה לא בטוח, לחתוך לתוך העוף כדי לבדוק שזה כבר לא ורוד.)
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.