קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים

לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. במנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 149 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: קרפים בשמן זית עם כרישה וביצים, לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים.

הוראות

1
מערבבים חלב, 1 ביצה, שמן זית, קמצוץ מלח, וקמח במכינה מיני או בלנדר. להפריש במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בסיר קטן, מחממים 2 כפיות חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף את הכרישה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות, עד הכרישה לנבול. אל תתנו להם חום.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות, עד השום הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מפזרים מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מחממים את broiler ולהגדיר מדף ברמה הגבוהה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מחממים 9 עד 12 אינץ ' castiron פאן על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מברשת אותו עם חלק מהחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
9
יוצקים 1/3 כוס הבלילה קרפ למחבת ולהטות להפיץ אותו בשכבה אפילו, דקה. לבשל במשך כ 3 דקות, עד העליון של קרפ נראה יבש מעט תוסס. באמצעות מרית קיזוז קטן, לשחרר את הקצוות של קרפ מהמחבת להעיף את קרפ עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים חצי כרישה וחצי הגבינה על פני השטח של קרפ, משאיר מקום באמצע עבור הביצה. סדק 1 ביצה לתוך החלל הזה, ומפזרים אותו עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים במשך 3-4 דקות, עד שהלבנים בישלו אבל החלמון עדיין נוזל. תחליק את הקרפ על צלחת, תקפל אותו לחצי אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תכין את הקרפ השני באותה צורה.
13
יהיה לך מספיק הבלילה עבור קרפ אחד יותר; אני ממליץ להפיץ אותו עם חמאה וזריזת עם סוכר ומיץ לימון לקינוח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק