לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: קרפים שמן זית עם כרישה וביצים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. במנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 149 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: קרפים בשמן זית עם כרישה וביצים, לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים.
הוראות
מערבבים חלב, 1 ביצה, שמן זית, קמצוץ מלח, וקמח במכינה מיני או בלנדר. להפריש במשך 10-15 דקות.
בסיר קטן, מחממים 2 כפיות חמאה על חום בינוני.
מוסיף את הכרישה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות, עד הכרישה לנבול. אל תתנו להם חום.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות נוספות, עד השום הוא שקוף.
מפזרים מלח ופלפל ומניחים בצד.
מחממים את broiler ולהגדיר מדף ברמה הגבוהה ביותר.
מחממים 9 עד 12 אינץ ' castiron פאן על חום בינוני גבוה.
מברשת אותו עם חלק מהחמאה שנותרה.
יוצקים 1/3 כוס הבלילה קרפ למחבת ולהטות להפיץ אותו בשכבה אפילו, דקה. לבשל במשך כ 3 דקות, עד העליון של קרפ נראה יבש מעט תוסס. באמצעות מרית קיזוז קטן, לשחרר את הקצוות של קרפ מהמחבת להעיף את קרפ עם האצבעות.
מפזרים חצי כרישה וחצי הגבינה על פני השטח של קרפ, משאיר מקום באמצע עבור הביצה. סדק 1 ביצה לתוך החלל הזה, ומפזרים אותו עם מלח ופלפל.
מעבירים את המחבת לתנור ומטגנים במשך 3-4 דקות, עד שהלבנים בישלו אבל החלמון עדיין נוזל. תחליק את הקרפ על צלחת, תקפל אותו לחצי אם תרצה.
תכין את הקרפ השני באותה צורה.
יהיה לך מספיק הבלילה עבור קרפ אחד יותר; אני ממליץ להפיץ אותו עם חמאה וזריזת עם סוכר ומיץ לימון לקינוח.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק