גשו לסופר וקנו בצל, בשר בקר, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות, ו BBQ צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקום מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן זית בתנור הולנדי בינוני או בסיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה. צלעות חומות קצרות מכל הצדדים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר לצלחת.
4
להפחית חום בינוני.
5
מוסיפים בצל וגזר. Sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות. מערבבים עשבי תיבול, יין אדום, מלאי, עגבניות, מלח ועלה דפנה ומחזירים חום גבוה. להביא מבשלים, לכסות, ואופים בתנור על 2 1/2 שעות, עד רך מאוד, הפיכת צלעות קצרות מעל באמצע הבישול.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר סיר מהתנור והכפית את עודף שומן מפני השטח. בזהירות להסיר צלעות קצרות לצלחת. להשליך עלה דפנה ולהביא רוטב לרתיחה על חום גבוה. הפחת עד שהנוזלים מתעבים ומפחיתים בשליש, כ-8 דקות. בלי חום, מערבבים זיתים וטועמים לתיבול. להחזיר צלעות קצרות לסיר ולחמם דרך. כדי לשרת, לחלק את הצלעות הקצרות בין שתי צלחות, רוטב מצקת מעל, מקשטים עם פטרוזיליה (אם שימוש), ומגישים עם לחם צרפתי פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
צלעות בקר קצרות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.