לאכול בשמונה דולרים: קציץ בשר
אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאכול בשמונה דולר: קציץ בשר ניסיון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם זרעי שומר, רוטב חומץ פלפל, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אי אפשר לאכול רק מאפה קינמון., קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו לאכול במשך שמונה דולרים: Poule au Riz (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבשר חזיר לתוך קערה גדולה לשבור אותם לחתיכות בגודל של כדורי גולף. בקערה אחרת, לטאטא את זרעי שומר פתיתי צ ' ילה לתוך 1/4 כוס קטשופ, 2 כפיות רוטב ווסטרשייר, ו 1 כפית רוטב חומץ פלפל.
יוצקים את התערובת באופן שווה על הבשר. פזר את הבצל, שום, ואם שימוש, פטרוזיליה על הבשר, ולאחר מכן מפזרים את פירורי הלחם באופן שווה על גבי יחד עם 1/4 מעוגל מלח כפית וכמה גרגרי פלפל.
מוסיפים את הביצה ומשתמשים באצבעות או בשני מזלגות כדי למזג את המרכיבים ביסודיות, תוך שימוש בכמה וכמה שיותר משיכות עדינות.
שים את תערובת הבשר על תבנית אפייה מלוטפת אותו לצורת כיכר.
בעוד קציץ הבשר אופה, לטאטא את הנותרים 2 כפות קטשופ, כפית ווסטרשייר, ו 1/2 כפית רוטב חומץ פלפל יחד בקערה קטנה. כאשר קציץ הבשר יוצא מהתנור, לצחצח אותו בנדיבות עם זיגוג זה. להחזיר את כיכר התנור ולהמשיך לאפות עד זיגוג מתקשה ומחשיך קצת, על 15 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.