קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

לאכול תמורת שמונה דולרים: Pupusas con Curtido

לאכול תמורת שמונה דולרים: Pupusas con Curtido
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לאכול במשך שמונה דולרים: Pupusas con Curtido. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 739 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אורגנו, חומץ יין, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פופוסאס עם קורטידו, Curtido, ו Curtido (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את masa harina ומלח לקערה רחבה. לאט להוסיף על 1 1/3 כוסות מים ברז חם, ערבוב כמו שאתה הולך. הבצק המתקבל צריך להיות רך ומוחטכמו אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הוסף עוד מים אם אתה צריך את זה. ללוש היטב וליצור כדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
שים את כל הבצק בשקית ניילון ומניח בצד במשך 30 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
4
מחלקים את הבצק ל -10 כדורים חלקים. לשטח את הכדורים מעט כדי להפוך את הקציצות קטנות, חלקות. שמור אותם מכוסים בפלסטיק. מחלקים את הגבינה המגורדת ל -10 מנות ולשמור קערה של מים פושרים בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
לצנן כף יד חתוכה עם מים פושרים. קח קציצת בצק אחת, לשים אותו בכף חפת, ולחץ על זה עד שיש לך סיבוב 3 אינץ ' חופן מעט. (אם הקצוות לשבור, לתקן אותם עם אצבעות לחות.) עכשיו לשים 2 עד 3 כפות גבינה מגוררת לתוך הכוס (אני אף פעם לא יכול להתאים כל כך הרבה ובסופו של דבר עם גבינה שנשאר). להביא את הקצוות של הכוס יחד מעל החלק העליון של הגבינה וליצור כדור שוב. לחץ על הכדור בעדינות כדי להכין קציצה. הפוך 9 קציצות מלאות גבינה אחרות, שמירה על אותם מכוסה על גיליון נייר שעווה כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
שים מחבת ברזל יצוק או מחבת מעל להבה בינונית גבוהה. זה צריך קצת זמן להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים שקית פלסטיק לשתי חתיכות או להכין שתי חתיכות של נייר שעווה על הגודל של העיתונות טורטייה שלך. שים קציצת בצק ממולא בין שתי חתיכות פלסטיק לשטח בעיתונות טורטייה עד שהוא כ 5 אינץ ' בקוטר. הפוך כל pupusa ממש לפני שאתה מבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
השתמש במגבת נייר כדי לשמן את המחבת קלות.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את השכבה העליונה של פלסטיק מן pupusa ולאחר מכן להפוך את pupusa על המחבת החמה, קילוף משם את השכבה התחתונה של פלסטיק כפי שאתה עושה זאת. מבשלים 30 שניות, ואז הופכים ומבשלים את הצד השני במשך 30 שניות. הפוך שוב ולהשתמש בצרור קטן אך עבה של מגבת נייר כדי לסובב את pupusa על ידי לחיצה על הקצה שלה תוך כדי נותן לו סיבוב קל. במהירות לעבוד בדרך שלך סביב כל pupusa. זה צריך להתנפח קצת, אבל זה לא תמיד לעשות זאת-אל תדאג בקשר לזה. הפעל לאחר 20 שניות ולהמשיך ללחוץ ולהסתובב אם זה עדיין לא נפוח. להמשיך להסתובב כל 15 שניות בערך עד pupusa יש כמה כתמים חומים ובישל 2 עד 2 1/2 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מן המחבת ולשמור מכוסה במגבת בזמן שאתה מבשל את השאר, לערום אותם על גבי אחד את השני כמו שאתה מסיים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים מיד או לחמם על ידי re-griddling 30 שניות לכל צד או bundling בנייר כסף ואפייה ב 350 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה וזורקים היטב כדי לערבב. הגדר בצד במשך 1 שעה או יותר, קירור במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות