לאכול תמורת שמונה דולרים: Pupusas con Curtido
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לאכול במשך שמונה דולרים: Pupusas con Curtido. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 739 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אורגנו, חומץ יין, קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פופוסאס עם קורטידו, Curtido, ו Curtido (מתכונים דומים).
הוראות
שים את masa harina ומלח לקערה רחבה. לאט להוסיף על 1 1/3 כוסות מים ברז חם, ערבוב כמו שאתה הולך. הבצק המתקבל צריך להיות רך ומוחטכמו אבל לא דביק.
הוסף עוד מים אם אתה צריך את זה. ללוש היטב וליצור כדור חלק.
שים את כל הבצק בשקית ניילון ומניח בצד במשך 30 דקות או יותר.
מחלקים את הבצק ל -10 כדורים חלקים. לשטח את הכדורים מעט כדי להפוך את הקציצות קטנות, חלקות. שמור אותם מכוסים בפלסטיק. מחלקים את הגבינה המגורדת ל -10 מנות ולשמור קערה של מים פושרים בקרבת מקום.
לצנן כף יד חתוכה עם מים פושרים. קח קציצת בצק אחת, לשים אותו בכף חפת, ולחץ על זה עד שיש לך סיבוב 3 אינץ ' חופן מעט. (אם הקצוות לשבור, לתקן אותם עם אצבעות לחות.) עכשיו לשים 2 עד 3 כפות גבינה מגוררת לתוך הכוס (אני אף פעם לא יכול להתאים כל כך הרבה ובסופו של דבר עם גבינה שנשאר). להביא את הקצוות של הכוס יחד מעל החלק העליון של הגבינה וליצור כדור שוב. לחץ על הכדור בעדינות כדי להכין קציצה. הפוך 9 קציצות מלאות גבינה אחרות, שמירה על אותם מכוסה על גיליון נייר שעווה כמו שאתה עובד.
שים מחבת ברזל יצוק או מחבת מעל להבה בינונית גבוהה. זה צריך קצת זמן להתחמם.
חותכים שקית פלסטיק לשתי חתיכות או להכין שתי חתיכות של נייר שעווה על הגודל של העיתונות טורטייה שלך. שים קציצת בצק ממולא בין שתי חתיכות פלסטיק לשטח בעיתונות טורטייה עד שהוא כ 5 אינץ ' בקוטר. הפוך כל pupusa ממש לפני שאתה מבשל אותו.
השתמש במגבת נייר כדי לשמן את המחבת קלות.
הסר את השכבה העליונה של פלסטיק מן pupusa ולאחר מכן להפוך את pupusa על המחבת החמה, קילוף משם את השכבה התחתונה של פלסטיק כפי שאתה עושה זאת. מבשלים 30 שניות, ואז הופכים ומבשלים את הצד השני במשך 30 שניות. הפוך שוב ולהשתמש בצרור קטן אך עבה של מגבת נייר כדי לסובב את pupusa על ידי לחיצה על הקצה שלה תוך כדי נותן לו סיבוב קל. במהירות לעבוד בדרך שלך סביב כל pupusa. זה צריך להתנפח קצת, אבל זה לא תמיד לעשות זאת-אל תדאג בקשר לזה. הפעל לאחר 20 שניות ולהמשיך ללחוץ ולהסתובב אם זה עדיין לא נפוח. להמשיך להסתובב כל 15 שניות בערך עד pupusa יש כמה כתמים חומים ובישל 2 עד 2 1/2 דקות בסך הכל.
הסר מן המחבת ולשמור מכוסה במגבת בזמן שאתה מבשל את השאר, לערום אותם על גבי אחד את השני כמו שאתה מסיים.
מגישים מיד או לחמם על ידי re-griddling 30 שניות לכל צד או bundling בנייר כסף ואפייה ב 350 במשך 15 דקות.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה וזורקים היטב כדי לערבב. הגדר בצד במשך 1 שעה או יותר, קירור במידת הצורך.