לאמפיה בשר ותפוחי אדמה
Lumpia בשר ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה וגזר, עטיפות אגרול, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר), בשר ותפוחי אדמה בליגת הילדים, ו תאריך בשר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד מכרז; לנקז.
מניחים את הבשר, הבצל, ופלפל הפעמונים הירוק במחבת מעל חום בינוני. מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהבשר חום באופן שווה ובצל רך.
מערבבים אפונה וגזר, וממשיכים לבשל עד מחומם דרך.
בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה עם תערובת הבשר. מכסים ומקררים (או מניחים במקפיא) עד מקורר לחלוטין.
מחממים את השמן במחבת גדולה או במחבת עמוקה ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
להניח עטיפות אגרול על משטח שטוח, ומניחים על 1/4 כוס מילוי במרכז כל אחד. מקפלים כדי ליצור אגרול, ולאטום עם אצבעות לחות.
בקבוצות, מטגנים את אגרול בשמן המחומם על 3 דקות בכל צד, עד חום זהוב.