קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

לאמפיה בשר ותפוחי אדמה

לאמפיה בשר ותפוחי אדמה
Lumpia בשר ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה וגזר, עטיפות אגרול, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר), בשר ותפוחי אדמה בליגת הילדים, ו תאריך בשר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד מכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את הבשר, הבצל, ופלפל הפעמונים הירוק במחבת מעל חום בינוני. מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהבשר חום באופן שווה ובצל רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים אפונה וגזר, וממשיכים לבשל עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
4
בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה עם תערובת הבשר. מכסים ומקררים (או מניחים במקפיא) עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים את השמן במחבת גדולה או במחבת עמוקה ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להניח עטיפות אגרול על משטח שטוח, ומניחים על 1/4 כוס מילוי במרכז כל אחד. מקפלים כדי ליצור אגרול, ולאטום עם אצבעות לחות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
בקבוצות, מטגנים את אגרול בשמן המחומם על 3 דקות בכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®