קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

לאמפיה בשר ותפוחי אדמה

לאמפיה בשר ותפוחי אדמה
Lumpia בשר ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה וגזר, עטיפות אגרול, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר), בשר ותפוחי אדמה בליגת הילדים, ו תאריך בשר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד מכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את הבשר, הבצל, ופלפל הפעמונים הירוק במחבת מעל חום בינוני. מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים עד שהבשר חום באופן שווה ובצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים אפונה וגזר, וממשיכים לבשל עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
4
בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה עם תערובת הבשר. מכסים ומקררים (או מניחים במקפיא) עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את השמן במחבת גדולה או במחבת עמוקה ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להניח עטיפות אגרול על משטח שטוח, ומניחים על 1/4 כוס מילוי במרכז כל אחד. מקפלים כדי ליצור אגרול, ולאטום עם אצבעות לחות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
בקבוצות, מטגנים את אגרול בשמן המחומם על 3 דקות בכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים