לאסניות פרטיות
לזניות אישיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 5 . מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל טוחן, פתיתי צ'ילי, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 78%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לזניות ירקות בודדות, לזניות לבנות בודדות, ו לזניות לבנות בודדות.
הוראות
שלב את מרכיבי הרוטב בקערת ערבוב; מערבבים היטב ומניחים לשבת 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מערבבים את הריקוטה יחד עם המלח והפלפל עד לפיזור אחיד.
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה.
מקציפים שמן זית ומלח יחד בקערה. משפשפים את נתחי הירקות עם תערובת שמן הזית בכל מקום וצולים עד שהם רכים ומשחימים משני הצדדים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרפדים את תחתית תבנית מיני נייר כסף בכמה כפות רוטב.
הניחו שכבה אחת של אטריות לזניה גולמיות מעל זה. לאחר מכן מפזרים תערובת של הירקות מעל, ואז שכבה אחידה של ריקוטה. חזור פעם נוספת ומעל הכל עם הרבה מוצרלה.
מניחים לזניה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס כל גבינה מטפטפת.
אופים כ - 30 דקות או עד שהם מבעבעים ומשחימים היטב מעל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריזרבה קיאנטי קלאסיקו זו מציגה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים בחיך. יין זה מעוצב עם ענבי סנג ' ובזה המשובחים ביותר משני כרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקיה וכרם פופי, בעל צבע צפוף ואדום אודם וגימור ארוך וארומטי.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו