קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לב חרוך עם זיתים, תמרים וקינמון

לב חרוך עם זיתים, תמרים וקינמון
לב צלוי עם זיתים, תאריכים וקינמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 86 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תאריכים, זרעי כמון טחון, זיתים בריניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לב הבשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Valentine Parfait כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוף עם תמרים, זיתים וקינמון, עוף מטוגן עם תאריכים, ו עוף מטוגן עם תאריכים.

הוראות

1
חותכים את הלב לשלושה או כל כך חתיכות גדולות שניתן להניח שטוח בסיר שלך.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים את הסיר על חום גבוה ולהוסיף את השמן. חום את חתיכות הלב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להסיר ולהניח בצד.
4
להפוך את החום בינוני ולהוסיף את הבצלים ומבשלים עד מתרכך אבל לא חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
הוסף את הלב בחזרה לסיר, יחד עם שאר החומרים. הלב צריך להיות מכוסה באמצע הדרך על ידי המניה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
תן למניה להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
בינתיים, מחממים את התנור ל-300 אף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הניחו פיסת נייר קלף על הלב והניחו את המכסה על הסיר. צמה בתנור עד שהלב רך, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
תן ללב להתקרר מעט בנוזל. בשלב זה, את הצמות ניתן בקירור ומחומם מחדש כאשר אתה מוכן לאכול. כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הלב מהנוזל ולמקם את הסיר על חום בינוני גבוה. להפחית את הנוזל עד שיש לך כוס או כך נשאר של הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
חותכים את הלב מטוגן לפרוסות כפית את הרוטב על הלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מגישים עם קוסקוס וירקות השורש המטוגנים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט