לב עוף יאקיטורי
המתכון Chickitori לב עוף מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם מירין, פגרי עוף, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את העצמות במחבת סאוט וצולים עד שהעצמות חומות והחיבה בתחתית המחבת מתחילה להחשיך, כשעה.
הסר את המחבת מהתנור ולשים על ארובה. Deglaze המחבת עם כ 1/3 כוס של סאקה, גירוד את חתיכות השחמה עד החלק התחתון של המחבת הוא נקי. לאחר מכן מוסיפים את שאר הסאקי, מירין, סוכר ורוטב סויה. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהרוטב מעובה, כשעה. מתבלים בפלפל שחור. רוטב השאריות יישאר במקרר ללא הגבלת זמן אם מחומם מחדש פעם בשבוע.
כדי גריל: שיפוד לבבות עוף ולהגדיר מעל להבה גבוהה בינונית. כאשר לבבות העוף כמעט מבושלים דרך, על 2 דקות, על רוטב גריל שוב עד הרוטב מיובש, על 20 שניות. למרוח שוב גריל רק עד הרוטב מתחיל להתייבש, על 10 שניות.
מפזרים פלפל סנשו אם תרצה.
מגישים עם טריזים של לימון, מלח, חרדל בצד.