לבבות ארטישוק מושרים
לבבות ארטישוק מושרים הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילי, שן שום, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק מושרים, לבבות ארטישוק מושרים ופטריות, ו פטריות במרינדה, לבבות ארטישוק וסלט כרובית.
הוראות
בסיר קטן, לשלב חומץ, מים ומלח ולהביא לרתיחה.
מניחים שום, עלה דפנה, פלפלים פתיתי צ ' ילי אדום בתחתית צנצנת שיכול להחזיק לפחות 1 1/2 ליטרים. לארוז לבבות ארטישוק גזוז לתוך הצנצנת שבו יש לך להציב את התבלינים.
יוצקים נוזל כבישה חם מעל לבבות הארטישוק ולהקיש בעדינות כדי לנתק כל בועות אוויר.
יוצקים שמן זית לתוך צנצנת עד לבבות ארטישוק מכוסים.
מניחים מכסה על הצנצנת ולנער כדי לעזור להפיץ שמן.
תן לג ' אר לשבת על הדלפק עד שיתקרר. פעם מגניב, לקרר.
בואו ארטישוק להשרות לפחות 24 שעות לפני האוכל. ארטישוק במרינדה ישמור לפחות שבוע במקרר.