לבבות ארטישוק ממולאים
לבבות ארטישוק ממולא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו מכנסי ארטישוק, גבינת פרמזן, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. נסו לבבות ארטישוק ממולאים, חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק וגבינת עיזים, ו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה; מסירים מהחום ומניחים בצד.
מניחים את גבינת הפרמזן בקערה רדודה, ומניחים בצד.
חותכים פרוסה דקה מהחלק התחתון של כל תחתית ארטישוק כך שהוא יעמוד, ולחץ בעדינות את האגודל למרכז של כל אחד כדי ליצור שקע למילוי.
מפזרים את תחתית הארטישוק עם פלפל לימון ומלח שום.
מערבבים את גבינת השמנת, שמנת חמוצה, ועירית בקערה, ומערבבים היטב. כפית על 1 כף של המילוי לתוך כל תחתית ארטישוק.
טובלים כל תחתית ארטישוק ממולא לתוך החמאה המומסת, מתגלגלים בגבינת פרמזן, ומניחים לתבנית האפייה מוכנה.
אופים כ 45 דקות בתנור שחומם מראש,עד צמרות הארטישוקים זהובים.