לבבות של סלט דקל
לבבות של סלט דקל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רדיקיו, לבבות של דקל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות של סלט דקל, ו לבבות של סלט דקל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטאטא שלך גבוה.
מניחים את התירס על תבנית אפייה וצולים תחת המטגן, הופכים כל כמה דקות, עד שכל הצדדים הם השחמה ואפילו קצת חרוך, על 6 עד 8 דקות.
תן לתירס להתקרר ולאחר מכן החזק אותו בקצה אחד וחותך את הצ ' יף בסכין כדי להפריד את הגרעינים מהקלח.
מניחים את התירס, עגבניות, פטרוזיליה, ואת הלבבות של כף היד בקערה גדולה.
טפטוף עם קצת שמן זית ומתבלים במלח ופלפל וזורקים יחד. לגרוף את הסלט לתוך כוסות radicchio ומגישים עם טריזים סיד