קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

לבבות של פאלם Parm

לבבות של פאלם Parm
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? לבבות של פאלם Parm יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי בזיליקום קרועים ביד, בצל, פולנטה לבישול מהיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שיבולת השועל בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם מילוי שיבולת שועל פקאן כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות של מטבל כף יד, ו לבבות של סלט דקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F עם מתלה להגדיר על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את לבבות כף היד על כמה שכבות של מגבות נייר לספוג כל נוזל עודף. מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
חום 2 כפות שמן במחבת גבוהה צדדית גדולה מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה עד שזה רק מתחיל להבהב. צורבים את הלבבות של כף היד עד חום זהוב משני הצדדים, 2 עד 4 דקות בסך הכל. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברה לתבנית אפייה או צלחת גדולה. השליכו את השמן המשומש ומחו את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השמן הנותר לאותו מחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח ומבשלים עד מרכך קלות השחמה, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
7
מוסיף את השום ומבשל עד רק התרכך, ערבוב כל הזמן, על 1 דקה. מערבבים את העגבניות הכתושות, עגבניות חתוכות לקוביות, פתיתי פלפל אדומים, 1/2 כפית מלח ורוטב דגים אם משתמשים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים, חשופים, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
רוטב דגיםרוטב דגים
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
מלחמלח
8
מתבלים במלח נוסף במידת הצורך. בזהירות לשפוך את הרוטב לתוך צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מוסיפים את הלבבות השחומים של כף היד לרוטב בשכבה אחת ומפזרים בכל רחבי עם הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
גבינהגבינה
רוטברוטב
10
אופים עד הגבינה הוא חום זהוב קלות, על 10 דקות. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני ההגשה. למעלה עם הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כדי לשרת, לחלק את הפולנטה החמה בין 6 קערות העליון עם לבבות של דקלים ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה