קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

לביבות בטטה

לביבות בטטה
עם כפית מתכונים דומים: לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה.

הוראות

1
תפוחי אדמה מגורדים דרך חורים גדולים של פומפיה. מערבבים יחד תפוחי אדמה וקמח. מערבבים ביצים ואת 2 המרכיבים הבאים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה; חום עד 35
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לחץ בעדינות 1 כף מעוגלתתערובת תפוחי אדמה לתוך פאטי. חזור על הליך, מה שהופך על 2 תריסר. פריי, בקבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מגישים מיד עם רוטב שמנת חזרת ורסק תפוחים מתובל טימין, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק