קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

לביבות בטטה

לביבות בטטה
עם כפית מתכונים דומים: לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה.

הוראות

1
תפוחי אדמה מגורדים דרך חורים גדולים של פומפיה. מערבבים יחד תפוחי אדמה וקמח. מערבבים ביצים ואת 2 המרכיבים הבאים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה; חום עד 35
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לחץ בעדינות 1 כף מעוגלתתערובת תפוחי אדמה לתוך פאטי. חזור על הליך, מה שהופך על 2 תריסר. פריי, בקבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מגישים מיד עם רוטב שמנת חזרת ורסק תפוחים מתובל טימין, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום