קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות בטטה

לביבות בטטה
לביבות בטטה מתכון מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. אם יש לכם חזרת רגילה, בטטה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה.

הוראות

1
חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.הניחו רשת על תבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מגררים את הבצל על פומפיה בקופסה לקערה גדולה. מגררים את שתי תפוחי האדמה לאותה קערה, מגרדים לאורך תפוח האדמה כדי לקבל קווצות ארוכות. זורקים את תפוחי האדמה עם הבצל תוך כדי עבודה כדי למנוע מהם לצבוע. שים תערובת תפוחי אדמה במגבת כלים נקייה וסחט עודפי נוזלים. זורקים את תערובת הלביבה עם הקמח, המלח והקאיין. מערבבים פנימה את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן בגודל 1/4 אינץ ' בברזל יצוק גדול או במחבת כבדה אחרת על אש בינונית. עובדים בקבוצות, כף כ -1 / 4 כוס מתערובת הלביבה למחבת, לוחצים קלות ליצירת לביבות בגודל 3 אינץ'. הקפד לא לצפוף את המחבת. מבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה בלבד, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים למתלה בתנור בזמן שאתם מבשלים את הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים את הלביבות ומעליהן מנה קטנה של שמנת חמוצה וחזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
6
מקשטים עם עלה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מגישים מיד.