לביבות בטטה
לביבות בטטה מתכון מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. אם יש לכם חזרת רגילה, בטטה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה.
הוראות
חממו את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.הניחו רשת על תבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור.
מגררים את הבצל על פומפיה בקופסה לקערה גדולה. מגררים את שתי תפוחי האדמה לאותה קערה, מגרדים לאורך תפוח האדמה כדי לקבל קווצות ארוכות. זורקים את תפוחי האדמה עם הבצל תוך כדי עבודה כדי למנוע מהם לצבוע. שים תערובת תפוחי אדמה במגבת כלים נקייה וסחט עודפי נוזלים. זורקים את תערובת הלביבה עם הקמח, המלח והקאיין. מערבבים פנימה את הביצה.
מחממים שמן בגודל 1/4 אינץ ' בברזל יצוק גדול או במחבת כבדה אחרת על אש בינונית. עובדים בקבוצות, כף כ -1 / 4 כוס מתערובת הלביבה למחבת, לוחצים קלות ליצירת לביבות בגודל 3 אינץ'. הקפד לא לצפוף את המחבת. מבשלים, הופכים פעם אחת, עד להזהבה בלבד, כ -2 דקות לכל צד.
מעבירים למתלה בתנור בזמן שאתם מבשלים את הבלילה שנותרה.
מגישים את הלביבות ומעליהן מנה קטנה של שמנת חמוצה וחזרת.