קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לביבות בטטה עם קרם קינמון

לביבות בטטה עם קרם קינמון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו לביבות בטטה עם קרם קינמון. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 255 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 78 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישה 12. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. אם יש לכם בטטה, בצל, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 39% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות בטטה עם קרם קינמון , לביבות בטטה עם סירופ קרם קינמון ולביבות קינמון בטטה .

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר החום והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף שמנת חמוצה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טורפים בקערה גדולה את הביצים, הקמח, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הבטטות, התפוחים והבצל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
במחבת טפלון גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מורידים את תערובת הבטטה ב-1/3 כוסות לתוך השמן; לחץ מעט כדי לשטח. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה, בעזרת השמן הנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מגישים עם ציפוי קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים