לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו לביבות בטטה עם קרם קינמון. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 255 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 78 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישה 12. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. אם יש לכם בטטה, בצל, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 39% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות בטטה עם קרם קינמון , לביבות בטטה עם סירופ קרם קינמון ולביבות קינמון בטטה .
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר החום והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף שמנת חמוצה. לְהַפְרִישׁ.
טורפים בקערה גדולה את הביצים, הקמח, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הבטטות, התפוחים והבצל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
במחבת טפלון גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מורידים את תערובת הבטטה ב-1/3 כוסות לתוך השמן; לחץ מעט כדי לשטח. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה, בעזרת השמן הנותר לפי הצורך.