לביבות בטטה עם קרם קינמון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו לביבות בטטה עם קרם קינמון. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 255 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 78 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישה 12. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. אם יש לכם בטטה, בצל, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 39% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות בטטה עם קרם קינמון , לביבות בטטה עם סירופ קרם קינמון ולביבות קינמון בטטה .
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר החום והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף שמנת חמוצה. לְהַפְרִישׁ.
טורפים בקערה גדולה את הביצים, הקמח, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
מוסיפים את הבטטות, התפוחים והבצל; לזרוק למעיל.
במחבת טפלון גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מורידים את תערובת הבטטה ב-1/3 כוסות לתוך השמן; לחץ מעט כדי לשטח. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה, בעזרת השמן הנותר לפי הצורך.