לביבות בננה
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לביבות בננה עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו קמח, מלח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לביבות בננה, לביבות בננה, ו לביבות בננה.
הוראות
בקערה מקציפים ביצים, חלב ושמן.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתערובת ביצים עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים בננות לרבעים (בערך 2 אינץ'. ארוך). טובלים כל חתיכת בננה בבלילה לציפוי.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. מטגנים חתיכות בננה, שתיים עד שלוש בכל פעם, עד להזהבה.
מסננים על מגבות נייר. אבק עם סוכר קונדיטורים אם תרצה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%