קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

לביבות דלעת עם קצפת אגוז מוסקט

לביבות דלעת עם קצפת אגוז מוסקט
ניתן להכין את המתכון לביבות דלעת עם קצפת אגוז מוסקט תוך כ-20 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 615 קלוריות. 479 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם תמצית וניל, ג'ינג'ר טחון, קצפת אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. מתכונים דומים: טפיוקה חמוציות עם קצפת תפוזים-אגוז מוסקט, לביבות דלעת עם סירופ בירה שורש, בננות מקורמלות וקצפת קינמון, ולביבות דלעת כתומות עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון חתוך סמיך.

הוראות

1
מקציפים יחד את תערובת הפנקייק, הסוכר הלבן, הקינמון, 1/3 כפית אגוז המוסקט והג'ינג'ר; לְהַפְרִישׁ. טורפים יחד את הביצים, החלב, הדלעת והשמן הצמחי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת אגוז מוסקטקצפת אגוז מוסקט
קצפת אגוז מוסקטקצפת אגוז מוסקט
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מאחדים את שתי התערובות תוך כדי ערבוב רק עד שכל החומרים נרטבים.
3
מחממים מחבת פסים משומנת קלות או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים או חולפים את הבלילה על המחבת, תוך שימוש בכ-1/4 כוס לכל פנקייק. יתחילו להיווצר בועות בפנקייק. מבשלים עד ששולי הפנקייק מתחילים להיראות יבשים, ובועה שקפצה ליד הקצה מחזיקה את צורתו. הופכים את הלביבות וממשיכים לבשל עד שהצד השני מזהיב. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, מוסיפים עוד שמן לרשת במידת הצורך. עורמים את הלביבות על צלחת ושומרים חמים עד להגשה. למנות גדולות יותר, שמור את הפנקייק חמים בשכבה אחת על רשת קירור הממוקמת מעל תבנית אפייה בתנור 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים שמנת להקצפה בקערה קטנה, עמוקה וצוננת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את 2 כפות הסוכר, הווניל ואגוז המוסקט; מקציפים בעזרת מיקסר עם מקציפים צוננים במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות