קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות17
מגזין

לביבות עם פלפל סצ'ואן

לביבות עם פלפל סצ'ואן
לביבות עם פלפל סצ'ואן הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם פלפל, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מערבבים ומטגנים עם פלפל סצ'ואן, סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן, ו דג קונג פאו עם צ'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרוס תפוחי אדמה עם מצורף צורמת של מעבד מזון או על החורים העדינים של פומפיה תיבת. להרים תפוח אדמה מגורד קומץ אחד בכל פעם ולסחוט מים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
העברת תפוחי אדמה סחוט לגזרים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תן לנוח מים תפוחי אדמה עד עמילן שקע לתחתית, על 5 דקות. בזהירות לשפוך עודף מים לתוך הכיור, דואג לא להשליך את העמילן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עמילןעמילן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיף את העמילן סחוט, בצל קצוץ, ביצים, וארוחת מצות לתפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עמילןעמילן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים שכבת 1/4 אינץ ' של שמן למחבת ומניחים על חום בינוני. רסיס של תפוח אדמה צריך מיד להתחיל מבעבע. הניח ערימות של תערובת תפוחי אדמה בשמן, ויצרו סיבובים תחרה. (לחלופין, טופס קציצות 3 עד 4 אינץ ' בקוטר ו 1/2 עד 1 עבה במרכז.) מטגנים על אש נמוכה בינונית בצד אחד עד השחמה לחלוטין, על 2 עד 5 דקות בהתאם עובי של לביבות. בזהירות להפוך קציצות ומבשלים עד הצד השני הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לביבות מבושלות לצלחת גדולה מרופדת במגבות נייר לניקוז. חזור עד שכל תפוחי האדמה מבושלים. לביבות אבק עם פלפל סצ ' ואן ומגישים מיד עם רוטב תפוחים ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®