לביבות עם פלפל סצ'ואן
לביבות עם פלפל סצ'ואן הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם פלפל, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מערבבים ומטגנים עם פלפל סצ'ואן, סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן, ו דג קונג פאו עם צ'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס תפוחי אדמה עם מצורף צורמת של מעבד מזון או על החורים העדינים של פומפיה תיבת. להרים תפוח אדמה מגורד קומץ אחד בכל פעם ולסחוט מים לקערה בינונית.
העברת תפוחי אדמה סחוט לגזרים לקערה גדולה.
תן לנוח מים תפוחי אדמה עד עמילן שקע לתחתית, על 5 דקות. בזהירות לשפוך עודף מים לתוך הכיור, דואג לא להשליך את העמילן.
מוסיף את העמילן סחוט, בצל קצוץ, ביצים, וארוחת מצות לתפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים שכבת 1/4 אינץ ' של שמן למחבת ומניחים על חום בינוני. רסיס של תפוח אדמה צריך מיד להתחיל מבעבע. הניח ערימות של תערובת תפוחי אדמה בשמן, ויצרו סיבובים תחרה. (לחלופין, טופס קציצות 3 עד 4 אינץ ' בקוטר ו 1/2 עד 1 עבה במרכז.) מטגנים על אש נמוכה בינונית בצד אחד עד השחמה לחלוטין, על 2 עד 5 דקות בהתאם עובי של לביבות. בזהירות להפוך קציצות ומבשלים עד הצד השני הוא פריך.
מעבירים לביבות מבושלות לצלחת גדולה מרופדת במגבות נייר לניקוז. חזור עד שכל תפוחי האדמה מבושלים. לביבות אבק עם פלפל סצ ' ואן ומגישים מיד עם רוטב תפוחים ושמנת חמוצה.