קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות17
מגזין

לביבות עם פלפל סצ'ואן

לביבות עם פלפל סצ'ואן
לביבות עם פלפל סצ'ואן הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם פלפל, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מערבבים ומטגנים עם פלפל סצ'ואן, סטייק צלוי עם פלפל סצ'ואן, ו דג קונג פאו עם צ'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגרוס תפוחי אדמה עם מצורף צורמת של מעבד מזון או על החורים העדינים של פומפיה תיבת. להרים תפוח אדמה מגורד קומץ אחד בכל פעם ולסחוט מים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העברת תפוחי אדמה סחוט לגזרים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן לנוח מים תפוחי אדמה עד עמילן שקע לתחתית, על 5 דקות. בזהירות לשפוך עודף מים לתוך הכיור, דואג לא להשליך את העמילן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עמילןעמילן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיף את העמילן סחוט, בצל קצוץ, ביצים, וארוחת מצות לתפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עמילןעמילן
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים שכבת 1/4 אינץ ' של שמן למחבת ומניחים על חום בינוני. רסיס של תפוח אדמה צריך מיד להתחיל מבעבע. הניח ערימות של תערובת תפוחי אדמה בשמן, ויצרו סיבובים תחרה. (לחלופין, טופס קציצות 3 עד 4 אינץ ' בקוטר ו 1/2 עד 1 עבה במרכז.) מטגנים על אש נמוכה בינונית בצד אחד עד השחמה לחלוטין, על 2 עד 5 דקות בהתאם עובי של לביבות. בזהירות להפוך קציצות ומבשלים עד הצד השני הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים לביבות מבושלות לצלחת גדולה מרופדת במגבות נייר לניקוז. חזור עד שכל תפוחי האדמה מבושלים. לביבות אבק עם פלפל סצ ' ואן ומגישים מיד עם רוטב תפוחים ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק