קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לביבות קינמון תפוחים

לביבות קינמון תפוחים
פנקייק קינמון תפוח דורש על 15 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 460 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 45 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. נסו לביבות קינמון תפוחים מחיטה מלאה עם סירופ קינמון, לביבות קינמון תפוחים, ו לביבות קינמון תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים חלב, קמח, ביצים, קיצור, אבקת אפייה, מלח וקינמון ומערבבים עד לערבוב טוב, מגרדים את דפנות הבלנדר מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת משומנת קלות על אש בינונית. זרוק את הבלילה בכפיות גדולות על המחבת; מבשלים עד שנוצרות בועות והקצוות יבשים, כ -2 דקות. הפוך ומבשלים עד להשחמה בצד השני, בערך 1 דקה. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או