פנקייק Ricotta-בננה הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, ריקוטה חלב מלא, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. מתכונים דומים: פנקייק אוכמניות בננה ריקוטה, פנקייק ריקוטה עם סירופ בננה-פקאן, ו פנקייק ריקוטה קוקוס עם קרם בננה קרם חמאה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-200F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. בקערה גדולה, להקציף יחד ריקוטה, ביצה, חלב, חמאה, וניל ובננה. מערבבים בעדינות תערובת קמח לתוך תערובת ריקוטה עד רק מעורבב.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
גריז מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עם תרסיס בישול או חמאה מומסת. זרוק כף הבלילה לתוך מחבת. לבשל פנקייק, הופך פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל. שמור פנקייק חם על צלחת בתנור בעת בישול פנקייק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחסנית פנקייק על צלחות קינוח, העליון עם קרמל ובננות פרוסות, אם תרצה, ומגישים.