קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה באמצעות חורים גדולים דמעה בצורת של פומפיה תיבת או במעבד מזון מצויד בדיסק רטוש בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מיץ לימון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
בצל מגורר גס לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר מגבת מטבח (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף פינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
לנגב קערה נקייה, ואז להחזיר תפוחי אדמה ובצל לקערה ומערבבים בקמח, ביצים, ו 1 1/4 כפיות מלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. מלא 1/4 כוס למדוד באמצע הדרך עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
טופס 5 לביבות יותר במחבת ומטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. (אם לביבות חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.) להתהפך ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר מגבות נייר לניקוז בקצרה, ולאחר מכן להעביר מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה ולשמור חם בתנור. תכין עוד לביבות.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
לביבות ניתן לשמור חם בתנור עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד