קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה באמצעות חורים גדולים דמעה בצורת של פומפיה תיבת או במעבד מזון מצויד בדיסק רטוש בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים מיץ לימון וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
בצל מגורר גס לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר מגבת מטבח (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף פינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
לנגב קערה נקייה, ואז להחזיר תפוחי אדמה ובצל לקערה ומערבבים בקמח, ביצים, ו 1 1/4 כפיות מלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. מלא 1/4 כוס למדוד באמצע הדרך עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
טופס 5 לביבות יותר במחבת ומטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. (אם לביבות חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.) להתהפך ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר מגבות נייר לניקוז בקצרה, ולאחר מכן להעביר מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה ולשמור חם בתנור. תכין עוד לביבות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לביבות ניתן לשמור חם בתנור עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות