קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

לביבות תפוחי אדמה Brandade

לביבות תפוחי אדמה Brandade
המתכון לביבות תפוחי אדמה Brandade מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 475 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בנדיבות מעיל כל צד של הבקלה עם מלח ים, על 3 כפות בסך הכל, ולתת לנוח במשך 15 דקות. יש לשטוף את הבקלה במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים את הבקלה בתבנית אפייה של 8 על 12 אינץ 'או במחבת ג' לי רול מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
יוצקים את שמן הזית ואת החלב על זה, ולהניח את זרזי הקורנית ושום על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים 20 דקות, או עד שהדגים מבושלים ומתחילים להתפורר. כאשר הדג מבושל, להסיר אותו, שמירה על הקורנית ואת נוזל הבישול; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים העונה עם 2 כפות מלח ים. מביאים את המים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהסכין עוברת דרכם ללא מאמץ. מסננים במסננת ולחזור לסיר, בישול על חום נמוך מאוד במשך כ 4 דקות כדי להיפטר כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר מהחום, ומחית בסיר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מקציפים קלות את הביצה בקערה גדולה. מערבבים את הפירה, לאט לאט, לתוך הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את העלים של הקורנית השמורה. באמצעות מזלג, פתית את הבקלה, ולאחר מכן לקפל אותו לתוך פירה. אם הבלילה נוקשה מדי, לערבב כוס ½ כוס של הנוזל שמורות cod - בישול לתוך הבלילה. מצד שני, אם הבלילה אינה מחזיקה יחד, להוסיף עד רבע כוס מצה ארוחה. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי במידת הצורך. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
חום על ¼ אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה. סקופ עד רבע או חצי כוס של תערובת בקלה תפוחי אדמה. טופס לתוך דיסק ½ אינץ ' עבה, לגלגל אותו בארוחה מצה או פירורי לחם. מטגנים בקבוצות של שתיים או שלוש במשך כ 2 דקות בכל צד, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת בקלה תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
לחמם, במידת הצורך, על תבנית אפייה בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה