לביבות תפוחי אדמה Brandade
המתכון לביבות תפוחי אדמה Brandade מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 475 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.
הוראות
בנדיבות מעיל כל צד של הבקלה עם מלח ים, על 3 כפות בסך הכל, ולתת לנוח במשך 15 דקות. יש לשטוף את הבקלה במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את הבקלה בתבנית אפייה של 8 על 12 אינץ 'או במחבת ג' לי רול מעוטר.
יוצקים את שמן הזית ואת החלב על זה, ולהניח את זרזי הקורנית ושום על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים 20 דקות, או עד שהדגים מבושלים ומתחילים להתפורר. כאשר הדג מבושל, להסיר אותו, שמירה על הקורנית ואת נוזל הבישול; להשליך את השום.
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים העונה עם 2 כפות מלח ים. מביאים את המים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהסכין עוברת דרכם ללא מאמץ. מסננים במסננת ולחזור לסיר, בישול על חום נמוך מאוד במשך כ 4 דקות כדי להיפטר כל לחות עודפת.
הסר מהחום, ומחית בסיר עד חלקה.
מקציפים קלות את הביצה בקערה גדולה. מערבבים את הפירה, לאט לאט, לתוך הביצה.
מוסיפים את העלים של הקורנית השמורה. באמצעות מזלג, פתית את הבקלה, ולאחר מכן לקפל אותו לתוך פירה. אם הבלילה נוקשה מדי, לערבב כוס ½ כוס של הנוזל שמורות cod - בישול לתוך הבלילה. מצד שני, אם הבלילה אינה מחזיקה יחד, להוסיף עד רבע כוס מצה ארוחה. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי במידת הצורך. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
חום על ¼ אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה. סקופ עד רבע או חצי כוס של תערובת בקלה תפוחי אדמה. טופס לתוך דיסק ½ אינץ ' עבה, לגלגל אותו בארוחה מצה או פירורי לחם. מטגנים בקבוצות של שתיים או שלוש במשך כ 2 דקות בכל צד, או עד הזהב.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת בקלה תפוחי אדמה הנותרים.
לחמם, במידת הצורך, על תבנית אפייה בתנור 177°.