לביבות תפוחי אדמה בגרטן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לביבות תפוחי אדמה בגרטן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 259 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוחי אדמה, עירית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו גראטין דאופינואה (גראטין תפוחי אדמה), גראטן בטעם מרווה דאופינואה עם תפוח אדמה, בטטה ופ, ו צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בשר) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים. מערבבים גבינה.
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. זרוק את הבלילה ב-1/4 כוסות לשמן; לחץ קלות כדי לשטח. מבשלים בקבוצות 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה, תוך שימוש בשמן שנותר לפי הצורך.