לביבות תפוחי אדמה חסינות תקלות
רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים 1/4 של תפוחי אדמה, בצל, ביצים, מלח, קמח, ואבקת אפייה בקערת העבודה של מעבד מזון; דופק כמה פעמים עד שהירקות קצוצים דק.
מוסיפים את שאר תפוחי האדמה, ואת הדופק שוב עד שכל תפוחי האדמה קצוצים דק התערובת משולבת היטב.
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני. לגרוף על 1/3 כוס של תערובת תפוחי אדמה לכל לביבה, ולמקם לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצה עד חום פריך בתחתית, להעיף אותו, ומבשלים את הצד השני עד חום, 2 עד 3 דקות לכל צד. חזור עם שאר תערובת תפוחי האדמה, חידוש השמן לפי הצורך.