לביבות תפוחי אדמה קישואים
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לביבות קישואים תפוחי אדמה, לביבות קישואים ותפוחי אדמה, ו קישואים פריכים ולביבות תפוחי אדמה.
הוראות
במסננת או במסננת מסננים קישואים, סוחטים להסרת עודפי נוזלים.
מניחים קישואים בקערה; מוסיפים תפוח אדמה ובצל. מערבבים פנימה את קמח התירס, הקמח, המלח והביצה; מערבבים היטב.
מצפים את תחתית המחבת בשמן.
מוסיפים 2 כפות הבלילה. לחץ קלות כדי לשטח. מבשלים על אש בינונית עד להזהבה, כ 3-4 דקות מכל צד. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.