קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו

לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו
המתכון לבשל את הספר: Bite-Your-Tongue טאקו מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מרהיב טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם 3 פלפלים חלפיניו, כוסברה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה, טאקו לשון, ו טאקו לשון בשר טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הלשון: לשטוף את הלשון מתחת למים קרים ולוודא שהוא נקי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
שים את הלשון בתוך סיר גדול עם מספיק מקום כך שהוא לא נוגע בצדדים. לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז לכסות את הסיר ולהוריד את החום נמוך כדי לשמור על טוב, מוצק ומבשל.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
תן להתבשל במשך 3 שעות; הלשון נעשית כאשר סכין חדה חודר אותו בקלות ואת הקרום נראה מוכן להחליק.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הסר את הלשון מן הסיר ולתת להתקרר על צלחת במשך כ 15 דקות. זה צריך להיות מגניב מספיק כדי לגעת אבל לא כל כך קר כי הקרום מקלות. לקלף את הממברנה ולנקות את החלק התחתון של הלשון של כל פיסות קשות. ייתכן שתצטרך סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
שים את הלשון בחזרה בסיר, להוסיף את המלח למים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומורידים את החום לנמוך כדי לשמור על מבשלים. מבשלים על 1 שעה, עד הבשר רך וניתן להפריד בקלות. 
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
שים את tomatillos, jalapeños, ושום בסיר בינוני ולהוסיף 1/2 כוס מים. הגדר את המחבת על חום בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, חשופים, במשך כ -15 דקות, עד הטומטילו רכים ואיבדו את צבעם הירוק התוסס.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים, שומרים את הנוזל, ונותנים לירקות להתקרר. 
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3
מעבירים את הירקות המקוררים והנוזל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את המלח ואת מחית על מהירות גבוהה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה ומערבבים את האבוקדו, בצל וכוסברה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, ולאחר מכן להתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לשרת: לגרוס את הלשון ולהגיש על טורטיות חמות עם קורטוב של סלסה ורדה וכמה עלי כוסברה טריים צנוניות פרוסות דק.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.