לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: פיג'מה, ו לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה.
הוראות
הגדר מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 325ºF.
מערבבים את הקמח עם זנגביל הקרקע, סודה לשתייה, ומלח.
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל חשמלי והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד מואר, על 3 דקות. לנצח את הביצה ולהמשיך להכות עד חלקה.
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה במחצית תערובת הקמח. עצור, לגרד את הקערה ולחתור.
מקציפים את הג ' ינג 'ר המגורד, הג' ינג ' ר הגבישי והדבש. לאחר שהם משולבים, להכות את תערובת הקמח הנותרת.
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי גדולה לתת ערבוב סופי לבצק.
מגלגלים 1/2 כף הבצק בין כפות הידיים כדי ליצור כדור קטן, ואז מגלגלים אותו בקערה רדודה של סוכר.
מניחים אותו על אחד המחבתות מוכן. המשך עם הבצק הנותר, שמירה על העוגיות הבאות כ 2 אינץ ' בנפרד מכל הצדדים.
אופים את הג ' ינג ' ים עד שהם מתפשטים והופכים לזהב עמוק, 15 עד 20 דקות. לאחר 10 הדקות הראשונות, מניחים את המחבת מן המתלה התחתון על העליון ולהיפך, הופכים את המחבתות מאחור לחזית באותו הזמן. אם אתה יודע שהתנור שלך פולט חום תחתון חזק, מחסנית על המדף התחתון על גבי השני לבידוד.
החלק את הניירות את המחבתות כדי לקרר את העוגיות. אם יש לך רק עוד מחבת אחת של ג ' ינג ' ים לאפות, פשוט מחדש את אחד המדפים לרמה האמצעית לאפייה.