קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני

לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: פיג'מה, ו לבשל את הספר: סיד מפתח (או לא) עוגה.

הוראות

1
הגדר מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את הקמח עם זנגביל הקרקע, סודה לשתייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל חשמלי והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד מואר, על 3 דקות. לנצח את הביצה ולהמשיך להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה במחצית תערובת הקמח. עצור, לגרד את הקערה ולחתור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים את הג ' ינג 'ר המגורד, הג' ינג ' ר הגבישי והדבש. לאחר שהם משולבים, להכות את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית גומי גדולה לתת ערבוב סופי לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגלגלים 1/2 כף הבצק בין כפות הידיים כדי ליצור כדור קטן, ואז מגלגלים אותו בקערה רדודה של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים אותו על אחד המחבתות מוכן. המשך עם הבצק הנותר, שמירה על העוגיות הבאות כ 2 אינץ ' בנפרד מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
אופים את הג ' ינג ' ים עד שהם מתפשטים והופכים לזהב עמוק, 15 עד 20 דקות. לאחר 10 הדקות הראשונות, מניחים את המחבת מן המתלה התחתון על העליון ולהיפך, הופכים את המחבתות מאחור לחזית באותו הזמן. אם אתה יודע שהתנור שלך פולט חום תחתון חזק, מחסנית על המדף התחתון על גבי השני לבידוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
החלק את הניירות את המחבתות כדי לקרר את העוגיות. אם יש לך רק עוד מחבת אחת של ג ' ינג ' ים לאפות, פשוט מחדש את אחד המדפים לרמה האמצעית לאפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף