קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

לבשל את הספר: Ragoût של רכיכה

לבשל את הספר: Ragoût של רכיכה
לבשל את הספר: Ragoût של רכיכה הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שרימפס, טרגון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סמרטוט של רכיכה, לבשל את הספר: PBJ, ו מבשלים את הספר: וישיסואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל לפצל את השרימפס לשניים, שמירה על 6 חצאים בשריון שלהם לקישוט. מן הפגזים הנותרים להסיר את הבשר לחתוך אותו לחתיכות גדולות למדי. נקה את המולים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
במחבת עמוקה, בצל חתוך בחמאה. כאשר הזהב מוסיף את רסק העגבניות, שום קצוץ, מלח, פלפל ואת הסוכר ואת טרגון. לבשל במשך 5 דקות. מערבבים בקמח. כאשר סמיך, יוצקים מעל היין המחומם, ומבשלים את הרוטב הזה במשך 15-20 דקות. מוסיפים את הבשר של שרימפס, פטריות פרוסות, הצדפות לחתוך 2 סיבובים כל אחד, ואת המולים. להגביר את החום ולבשל עד מולים נפתחו. ברגע האחרון מוסיפים את השרימפס השמורים בשריון שלהם. הפוך לצלחת עמוקה, לסחוט קצת לימון, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם מאוד, בצלחות מרק.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הערה: פגזים שחורים של מולים ורוד של שרימפס לעשות צלחת דקורטיבית מאוד. ניתן להשתמש בזנבות של סרטנים גדולים (או זנבות לובסטר קטנים) במקום בשרימפס, אבל כמובן שיהיה צורך בפחות, וניתן לחתוך אותם לארבעה או שישה חלקים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי