לבשל את הספר: Ragoût של רכיכה
לבשל את הספר: Ragoût של רכיכה הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שרימפס, טרגון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סמרטוט של רכיכה, לבשל את הספר: PBJ, ו מבשלים את הספר: וישיסואז (מתכונים דומים).
הוראות
קודם כל לפצל את השרימפס לשניים, שמירה על 6 חצאים בשריון שלהם לקישוט. מן הפגזים הנותרים להסיר את הבשר לחתוך אותו לחתיכות גדולות למדי. נקה את המולים בזהירות.
במחבת עמוקה, בצל חתוך בחמאה. כאשר הזהב מוסיף את רסק העגבניות, שום קצוץ, מלח, פלפל ואת הסוכר ואת טרגון. לבשל במשך 5 דקות. מערבבים בקמח. כאשר סמיך, יוצקים מעל היין המחומם, ומבשלים את הרוטב הזה במשך 15-20 דקות. מוסיפים את הבשר של שרימפס, פטריות פרוסות, הצדפות לחתוך 2 סיבובים כל אחד, ואת המולים. להגביר את החום ולבשל עד מולים נפתחו. ברגע האחרון מוסיפים את השרימפס השמורים בשריון שלהם. הפוך לצלחת עמוקה, לסחוט קצת לימון, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם מאוד, בצלחות מרק.
הערה: פגזים שחורים של מולים ורוד של שרימפס לעשות צלחת דקורטיבית מאוד. ניתן להשתמש בזנבות של סרטנים גדולים (או זנבות לובסטר קטנים) במקום בשרימפס, אבל כמובן שיהיה צורך בפחות, וניתן לחתוך אותם לארבעה או שישה חלקים כל אחד.