לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל 4 עלי חסה בוסטון, תפוזי טבור, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בדגים, חותכים את הפילה לרוחב למלבנים ברוחב 1 אינץ 'ובעובי 1/3 אינץ'; מניחים בקערת זכוכית גדולה. (או למקם את הצדפות פרוסות בקערה.)
פרוסה 1/2 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של כל תפוז. אחד בכל פעם, לעמוד כל תפוז על קרש חיתוך, לחתוך את העור ואת החריר לבן מן הכתום; להשליך. השתמש בסכין דק חד כדי לשחרר את המקטעים מן הממברנות של הפרי; לזרוק קטעים לקערה עם דגים. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה; להשליך ממברנות. חותכים את החלק העליון והתחתון של האשכולית; להסיר קטעים באותו אופן, הוספת קערה עם דגים. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה; להשליך ממברנות.
מוסיפים את מיץ הלימון, בצל, צ ' ילה וכוסברה קצוצה; זורקים בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד המונח סומק על פני השטח, מוודאים שדגים שוקעים במיץ הדר. מקררים במשך 3 שעות, משליכים דגים שלוש פעמים.
קו ארבע קערות זכוכית קטנות או צלחות עם עלי החסה; כפית בסביצ ' ה עם המיצים.
מקשטים עם פלחי לימון וכוסברה.