קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר

לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל 4 עלי חסה בוסטון, תפוזי טבור, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי, ו לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים בדגים, חותכים את הפילה לרוחב למלבנים ברוחב 1 אינץ 'ובעובי 1/3 אינץ'; מניחים בקערת זכוכית גדולה. (או למקם את הצדפות פרוסות בקערה.)
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
פרוסה 1/2 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של כל תפוז. אחד בכל פעם, לעמוד כל תפוז על קרש חיתוך, לחתוך את העור ואת החריר לבן מן הכתום; להשליך. השתמש בסכין דק חד כדי לשחרר את המקטעים מן הממברנות של הפרי; לזרוק קטעים לקערה עם דגים. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה; להשליך ממברנות. חותכים את החלק העליון והתחתון של האשכולית; להסיר קטעים באותו אופן, הוספת קערה עם דגים. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה; להשליך ממברנות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את מיץ הלימון, בצל, צ ' ילה וכוסברה קצוצה; זורקים בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד המונח סומק על פני השטח, מוודאים שדגים שוקעים במיץ הדר. מקררים במשך 3 שעות, משליכים דגים שלוש פעמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
קו ארבע קערות זכוכית קטנות או צלחות עם עלי החסה; כפית בסביצ ' ה עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מקשטים עם פלחי לימון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז