לבשל את הספר: Torta de las Tres Leches
לבשל את הספר: טורטה דה לאס טרס Leches יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 525 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, תמצית ונילן, חלב דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב מרוכז ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוקטייל פירות מקסיקני עם יוגורט לימון מתוק כקינוח. נסו עוגת שלושה חלב (TORTA DE TRES LECHES), Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור: עשרים דקות או יותר לפני האפייה, מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F / 175°C.
בקערה של מערבל לעמוד, באמצעות מקציף חוט ארוך מטופלים, בקלילות לשלב את הביצים, סוכר, וניל, ומלח. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים וחום עד חם למדי למגע, תוך ערבוב כל הזמן עם המקצף. מיד להעביר את הקערה למערבל לעמוד מצויד מקצף, ולהכות את התערובת על מהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהוא עבה מאוד, אור בצבע, ומרובע נפח. בקערת מיקסר 5 ליטר, זה יגיע לכשלושה רבעים גבוהים.
בעוד תערובת הביצים מכה, לנפות את הקמח על פיסת נייר שעווה או קלף. כאשר ההכאה הושלמה, לנפות מחצית הקמח על הביצים היכו. עם מקציף בלון גדול, skimmer מחורץ, או מרית סיליקון, לקפל אותו בעדינות אבל במהירות עד כמעט כל הקמח נעלם. חזור עם שאר הקמח עד הקמח נעלם לחלוטין. לגרד את התערובת למחבת מוכנה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות. העוגה תעלה לחלק העליון של המחבת בצדדים וכיפה מעט מעל הצדדים, בפיתוח סדק. כאשר הוא אפוי לחלוטין, העוגה תנמיך קצת במחבת, להתרחק מעט מן הצדדים, ובוחן עוגת חוט מוכנס במרכז ייצא נקי.
כדי למנוע קריסה של מבנה הקצף העדין שלה, בעוד עדיין חם, הביסקוויט חייב להיות unmolded ברגע שהוא אפוי. יש להכין מרית מתכת קטנה ושני מתלים חוט כי כבר מצופה בקלילות עם תרסיס בישול nonstick.
הפעל מרית מתכת קטנה בין הצדדים של המחבת ואת העוגה, לחיצה חזקה על המחבת. Unmold בבת אחת על מדף מוכן, עוזב את הקלף במקום. Reinvert העוגה להתקרר לחלוטין. הקרום העליון המשרד מונע נפילה והתוצאה היא מרקם קל.
תערובת: בסיר בינוני כבד, להרתיח את החלב ללא שומן, חלב מלא, וסוכר מעל חום בינוני עד מופחת בחצי (עד 2 1/2 כוסות).
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את החלב המרוכז ואת השמנת הכבדה. מכסים ומקררים עד שמוכנים להשרות את העוגה.
לשטוף ולייבש את מחבת העוגה כדי להשתמש בו כמכל להשריית העוגה.
עם סכין משונן ארוך, להסיר את הקרום העליון אבל לא להסיר את כל העוגה מתחתיו-להשאיר אותו קצת כיפה.
הסר את הקלף ומעט מהקרום התחתון על ידי גירוד זה בקלילות עם הלהב המשונן.
הצלבה של שני יריעות ניילון על משטח העבודה ומניחים את הצד העליון של העוגה במרכז העטיפה. משוך את הפלסטיק לעטוף את העוגה. הניחו אותו במחבת העוגה שבה הוא נאפה. פתח את החלק העליון של לעטוף פלסטיק לחשוף את העוגה לאט לשפוך את תערובת החלב על העוגה. זה יספוג לחלוטין לתוך העוגה. Rewrap העוגה ומקרר אותו במשך 8 שעות או לילה.
פתח את החלק העליון של לעטוף פלסטיק בעדינות להפוך את העוגה על משטח שטוח כגון החלק התחתון הרופף של מחבת טארט. Reinvert זה על צלחת הגשה עם שפה או צלחת עוגה 10 אינץ'.
הפוך את ציפוי הקצפת: בקערת ערבוב, לשלב את השמנת והסוכר להכניס למקרר לפחות 15 דקות. (לצנן את המקצף של המיקסר לצד הקערה.)
מקציפים את השמנת והסוכר, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להעלות את המהירות בינוני גבוה, עד פסגות נוקשות טופס כאשר המקצף הוא הרים.
סיים את העוגה: השתמש שקית מאפה מצויד צינור מאפה כוכב פתוח גדול (3/8 עד 1/2 אינץ') כדי צינור צדפים או כוכבים מעל החלק העליון של העוגה. אתה יכול גם מערבולת קצפת עם מרית. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש. בעוד העוגה יושבת, מעט מהחלב יפריש בתחתית. העוגה תשמור עד 3 ימים בקירור.