קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לבשל את הספר: Torta de las Tres Leches

לבשל את הספר: Torta de las Tres Leches
לבשל את הספר: טורטה דה לאס טרס Leches יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 525 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, תמצית ונילן, חלב דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב מרוכז ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוקטייל פירות מקסיקני עם יוגורט לימון מתוק כקינוח. נסו עוגת שלושה חלב (TORTA DE TRES LECHES), Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור: עשרים דקות או יותר לפני האפייה, מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F / 175°C.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה של מערבל לעמוד, באמצעות מקציף חוט ארוך מטופלים, בקלילות לשלב את הביצים, סוכר, וניל, ומלח. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים וחום עד חם למדי למגע, תוך ערבוב כל הזמן עם המקצף. מיד להעביר את הקערה למערבל לעמוד מצויד מקצף, ולהכות את התערובת על מהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהוא עבה מאוד, אור בצבע, ומרובע נפח. בקערת מיקסר 5 ליטר, זה יגיע לכשלושה רבעים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בעוד תערובת הביצים מכה, לנפות את הקמח על פיסת נייר שעווה או קלף. כאשר ההכאה הושלמה, לנפות מחצית הקמח על הביצים היכו. עם מקציף בלון גדול, skimmer מחורץ, או מרית סיליקון, לקפל אותו בעדינות אבל במהירות עד כמעט כל הקמח נעלם. חזור עם שאר הקמח עד הקמח נעלם לחלוטין. לגרד את התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
SkimmerSkimmer
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים במשך 30 עד 35 דקות. העוגה תעלה לחלק העליון של המחבת בצדדים וכיפה מעט מעל הצדדים, בפיתוח סדק. כאשר הוא אפוי לחלוטין, העוגה תנמיך קצת במחבת, להתרחק מעט מן הצדדים, ובוחן עוגת חוט מוכנס במרכז ייצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כדי למנוע קריסה של מבנה הקצף העדין שלה, בעוד עדיין חם, הביסקוויט חייב להיות unmolded ברגע שהוא אפוי. יש להכין מרית מתכת קטנה ושני מתלים חוט כי כבר מצופה בקלילות עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הפעל מרית מתכת קטנה בין הצדדים של המחבת ואת העוגה, לחיצה חזקה על המחבת. Unmold בבת אחת על מדף מוכן, עוזב את הקלף במקום. Reinvert העוגה להתקרר לחלוטין. הקרום העליון המשרד מונע נפילה והתוצאה היא מרקם קל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כדי להפוך את Leche
8
תערובת: בסיר בינוני כבד, להרתיח את החלב ללא שומן, חלב מלא, וסוכר מעל חום בינוני עד מופחת בחצי (עד 2 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את החלב המרוכז ואת השמנת הכבדה. מכסים ומקררים עד שמוכנים להשרות את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
לשטוף ולייבש את מחבת העוגה כדי להשתמש בו כמכל להשריית העוגה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
עם סכין משונן ארוך, להסיר את הקרום העליון אבל לא להסיר את כל העוגה מתחתיו-להשאיר אותו קצת כיפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
12
הסר את הקלף ומעט מהקרום התחתון על ידי גירוד זה בקלילות עם הלהב המשונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
13
הצלבה של שני יריעות ניילון על משטח העבודה ומניחים את הצד העליון של העוגה במרכז העטיפה. משוך את הפלסטיק לעטוף את העוגה. הניחו אותו במחבת העוגה שבה הוא נאפה. פתח את החלק העליון של לעטוף פלסטיק לחשוף את העוגה לאט לשפוך את תערובת החלב על העוגה. זה יספוג לחלוטין לתוך העוגה. Rewrap העוגה ומקרר אותו במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
14
פתח את החלק העליון של לעטוף פלסטיק בעדינות להפוך את העוגה על משטח שטוח כגון החלק התחתון הרופף של מחבת טארט. Reinvert זה על צלחת הגשה עם שפה או צלחת עוגה 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
הפוך את ציפוי הקצפת: בקערת ערבוב, לשלב את השמנת והסוכר להכניס למקרר לפחות 15 דקות. (לצנן את המקצף של המיקסר לצד הקערה.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מקציפים את השמנת והסוכר, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להעלות את המהירות בינוני גבוה, עד פסגות נוקשות טופס כאשר המקצף הוא הרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
17
סיים את העוגה: השתמש שקית מאפה מצויד צינור מאפה כוכב פתוח גדול (3/8 עד 1/2 אינץ') כדי צינור צדפים או כוכבים מעל החלק העליון של העוגה. אתה יכול גם מערבולת קצפת עם מרית. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש. בעוד העוגה יושבת, מעט מהחלב יפריש בתחתית. העוגה תשמור עד 3 ימים בקירור.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט