קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לבשל את הספר: Torta de las Tres Leches

לבשל את הספר: Torta de las Tres Leches
לבשל את הספר: טורטה דה לאס טרס Leches יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 525 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, תמצית ונילן, חלב דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב מרוכז ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוקטייל פירות מקסיקני עם יוגורט לימון מתוק כקינוח. נסו עוגת שלושה חלב (TORTA DE TRES LECHES), Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור: עשרים דקות או יותר לפני האפייה, מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F / 175°C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה של מערבל לעמוד, באמצעות מקציף חוט ארוך מטופלים, בקלילות לשלב את הביצים, סוכר, וניל, ומלח. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים וחום עד חם למדי למגע, תוך ערבוב כל הזמן עם המקצף. מיד להעביר את הקערה למערבל לעמוד מצויד מקצף, ולהכות את התערובת על מהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהוא עבה מאוד, אור בצבע, ומרובע נפח. בקערת מיקסר 5 ליטר, זה יגיע לכשלושה רבעים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בעוד תערובת הביצים מכה, לנפות את הקמח על פיסת נייר שעווה או קלף. כאשר ההכאה הושלמה, לנפות מחצית הקמח על הביצים היכו. עם מקציף בלון גדול, skimmer מחורץ, או מרית סיליקון, לקפל אותו בעדינות אבל במהירות עד כמעט כל הקמח נעלם. חזור עם שאר הקמח עד הקמח נעלם לחלוטין. לגרד את התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
SkimmerSkimmer
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים במשך 30 עד 35 דקות. העוגה תעלה לחלק העליון של המחבת בצדדים וכיפה מעט מעל הצדדים, בפיתוח סדק. כאשר הוא אפוי לחלוטין, העוגה תנמיך קצת במחבת, להתרחק מעט מן הצדדים, ובוחן עוגת חוט מוכנס במרכז ייצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כדי למנוע קריסה של מבנה הקצף העדין שלה, בעוד עדיין חם, הביסקוויט חייב להיות unmolded ברגע שהוא אפוי. יש להכין מרית מתכת קטנה ושני מתלים חוט כי כבר מצופה בקלילות עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הפעל מרית מתכת קטנה בין הצדדים של המחבת ואת העוגה, לחיצה חזקה על המחבת. Unmold בבת אחת על מדף מוכן, עוזב את הקלף במקום. Reinvert העוגה להתקרר לחלוטין. הקרום העליון המשרד מונע נפילה והתוצאה היא מרקם קל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כדי להפוך את Leche
8
תערובת: בסיר בינוני כבד, להרתיח את החלב ללא שומן, חלב מלא, וסוכר מעל חום בינוני עד מופחת בחצי (עד 2 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
יוצקים את התערובת לתוך קערה בינונית ומערבבים את החלב המרוכז ואת השמנת הכבדה. מכסים ומקררים עד שמוכנים להשרות את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לשטוף ולייבש את מחבת העוגה כדי להשתמש בו כמכל להשריית העוגה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
11
עם סכין משונן ארוך, להסיר את הקרום העליון אבל לא להסיר את כל העוגה מתחתיו-להשאיר אותו קצת כיפה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
12
הסר את הקלף ומעט מהקרום התחתון על ידי גירוד זה בקלילות עם הלהב המשונן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
13
הצלבה של שני יריעות ניילון על משטח העבודה ומניחים את הצד העליון של העוגה במרכז העטיפה. משוך את הפלסטיק לעטוף את העוגה. הניחו אותו במחבת העוגה שבה הוא נאפה. פתח את החלק העליון של לעטוף פלסטיק לחשוף את העוגה לאט לשפוך את תערובת החלב על העוגה. זה יספוג לחלוטין לתוך העוגה. Rewrap העוגה ומקרר אותו במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
14
פתח את החלק העליון של לעטוף פלסטיק בעדינות להפוך את העוגה על משטח שטוח כגון החלק התחתון הרופף של מחבת טארט. Reinvert זה על צלחת הגשה עם שפה או צלחת עוגה 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
הפוך את ציפוי הקצפת: בקערת ערבוב, לשלב את השמנת והסוכר להכניס למקרר לפחות 15 דקות. (לצנן את המקצף של המיקסר לצד הקערה.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מקציפים את השמנת והסוכר, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להעלות את המהירות בינוני גבוה, עד פסגות נוקשות טופס כאשר המקצף הוא הרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
17
סיים את העוגה: השתמש שקית מאפה מצויד צינור מאפה כוכב פתוח גדול (3/8 עד 1/2 אינץ') כדי צינור צדפים או כוכבים מעל החלק העליון של העוגה. אתה יכול גם מערבולת קצפת עם מרית. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש. בעוד העוגה יושבת, מעט מהחלב יפריש בתחתית. העוגה תשמור עד 3 ימים בקירור.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט