לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס
לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגסים, בצק עלים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את גיליון בצק עלים לתוך 11 " מרובע. לקצץ את הריבוע לתוך מעגל 10 1/2 " - קוטר, להשליך את גרוטאות או חיסכון לשימוש אחר.
מניחים את מעגל המאפה במקרר על תבנית אפייה עד הצורך.
בקערה גדולה, לזרוק את פרוסות האגס עם מיץ לימון. ממיסים את החמאה במחבת 9 " כבדה אטומה לחום בינוני.
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מוסיף את זרעי שעועית וניל, גרידת לימון, ואת זרעי אניס למחבת ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום והוסף את פרוסות האגס למחבת, הסדרת אותם במאוורר סביב הקצה החיצוני והולם רבים ככל האפשר. מלא את מרכז המחבת עם פרוסות אגס שנותרו.
עטפו את עיגול בצק העלים על האגסים, הכניסו את המאפה בין המחבת לבין הפרי.
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד המאפה הוא נפוח וזהב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 3 דקות.
מניחים צלחת הגשה על המחבת והופכים בזהירות את המחבת כדי להתיר את טארט טאטין על הצלחת.