קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס

לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס
לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגסים, בצק עלים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את גיליון בצק עלים לתוך 11 " מרובע. לקצץ את הריבוע לתוך מעגל 10 1/2 " - קוטר, להשליך את גרוטאות או חיסכון לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את מעגל המאפה במקרר על תבנית אפייה עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בקערה גדולה, לזרוק את פרוסות האגס עם מיץ לימון. ממיסים את החמאה במחבת 9 " כבדה אטומה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיף את זרעי שעועית וניל, גרידת לימון, ואת זרעי אניס למחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום והוסף את פרוסות האגס למחבת, הסדרת אותם במאוורר סביב הקצה החיצוני והולם רבים ככל האפשר. מלא את מרכז המחבת עם פרוסות אגס שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
עטפו את עיגול בצק העלים על האגסים, הכניסו את המאפה בין המחבת לבין הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד המאפה הוא נפוח וזהב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים צלחת הגשה על המחבת והופכים בזהירות את המחבת כדי להתיר את טארט טאטין על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים באופן מיידי.