קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות4
מגזין

לבשל את הספר: איך לרפא את הבייקון שלך

לבשל את הספר: איך לרפא את הבייקון שלך
לבשל את הספר:איך לרפא את הבייקון שלך יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 7 . מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, טימין, מלח ריפוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר, לבשל את הספר: תפוח (או אגס) בייקון פריך, ו מבשלים את הספר: בייקון-פימנטו לחם גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מניחים אותו על גיליון גדול של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
לאחר 7 ימים הם למעלה, להסיר את בטן החזיר, לשטוף אותו, ולייבש אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
4
מניחים את הבשר בתבנית אפייה ומכסים בניילון נצמד או בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מקררים למשך 24 שעות. זה מאפשר את המלח להפיץ באופן שווה לאורך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הקליפה. יבש את הבשר היטב לעטוף בנייר שעווה לפני הצבת בשקית במקרר, שם הוא ישמור על 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
הערה: כמה קצבים ימכרו לך בטן חזיר כי כבר מקופל. זה לא משפיע על הטעם, אבל הקמט בקליפה יכול לגרום לבייקון לקרוס. כדי למנוע זאת, משקל בייקון למטה במהלך תהליך ריפוי 7 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מניחים את הבשר ארוז בתבנית אפייה ומניחים תבנית אפייה קטנה יותר על גבי, ולאחר מכן לטעון על המשקל. אני משתמש בלבנה. בכל פעם שאתה הופך את הבשר, להחליף את המשקל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
צילום: ©iStockphoto.com/Juanmonino