לבשל את הספר: איך לרפא את הבייקון שלך
לבשל את הספר:איך לרפא את הבייקון שלך יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 7 . מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, טימין, מלח ריפוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר, לבשל את הספר: תפוח (או אגס) בייקון פריך, ו מבשלים את הספר: בייקון-פימנטו לחם גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אותו על גיליון גדול של נייר שעווה.
לאחר 7 ימים הם למעלה, להסיר את בטן החזיר, לשטוף אותו, ולייבש אותו היטב.
מניחים את הבשר בתבנית אפייה ומכסים בניילון נצמד או בנייר כסף.
מקררים למשך 24 שעות. זה מאפשר את המלח להפיץ באופן שווה לאורך הבשר.
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הקליפה. יבש את הבשר היטב לעטוף בנייר שעווה לפני הצבת בשקית במקרר, שם הוא ישמור על 2 שבועות.
הערה: כמה קצבים ימכרו לך בטן חזיר כי כבר מקופל. זה לא משפיע על הטעם, אבל הקמט בקליפה יכול לגרום לבייקון לקרוס. כדי למנוע זאת, משקל בייקון למטה במהלך תהליך ריפוי 7 ימים.
מניחים את הבשר ארוז בתבנית אפייה ומניחים תבנית אפייה קטנה יותר על גבי, ולאחר מכן לטעון על המשקל. אני משתמש בלבנה. בכל פעם שאתה הופך את הבשר, להחליף את המשקל.
צילום: ©iStockphoto.com/Juanmonino